AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural, Çobançeşme Köyü Muhtarı Soner Koşan ve Çobançeşmeli vatandaşlar başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Muhtar Koşan, “Hayırlısıyla yol çalışmamız başladı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum hiçbir zaman bizi kırmıyor değer veriyor. Adnan arkadaşımız da aynı şekilde, kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.” dedi. 

HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgili Vural, şunları söyledi: “Başkanımızın gayretiyle yol çalışmaları başladı. Hayırlı olsun. İnşallah Çobançeşme Köyümüz için hayırlı olur.” 

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI YAPIYORUZ

Çobançeşme ve yolu kullanacak diğer köyler olduğunu ifade eden Boyalık, şu ifadeleri kullandı: “Çobançeşme Köyü çok çalışkan bir köy, çiftçiliğiyle, tarımıyla, hayvancılığıyla değer verdiğimiz bir köy. Çobançeşme Halkı her şeye layık. 2014 yılında ilk İl Genel Meclis Üyesi olduğumuzda gelmiştik. Köy içerisindeki yollarda çizmeyle gezilecek hal yoktu. Biz hizmet etmek için seçildik dedik. Köyün içerisindeki yolları düzelttik, köyün ana yolu olan diğer yolun asfaltını yaptık. İl Genel Meclis üyeliği zamanımda da, İlçe Başkanlığı zamanımda da Çobançeşme Köyü ile bir gönül bağımız oldu, olmaya da devam edecek. Baraj Yolu diye tabir ettiğimiz kısa bir ulaşım yolu var. Şimdi de burasının asfaltlama çalışmasını yapıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde asıl olan hizmettir. Biz hizmet yapmak için her platformda çalışırız, mücadele ederiz. Bu yol ile hem Çobançeşme Köyü’ne hem diğer köylere de hizmet ediyoruz. Bu hizmetin olmasından dolayı son derece mutluyuz. Kazasız, belasız kullanacakları yol olsun diyoruz.”