Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen, dün yaptığı açıklamada, en büyük eksikliklerinin, mahallede okul bulunmaması olduğunu söyledi.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİBİZ

30 Mart seçimlerinde Keşan’da sadece Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtarın değiştiğini belirten Gizlen, şöyle konuştu: “Keşan’ın en genç muhtar ve ekibiyiz. 40 yaşında vatandaş tarafından göreve getirildik. Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza başladık. İlk olarak üçgen park ile ilgili girişimimiz oldu. Parkın 6 ay içerisinde tamamlanacağı yönünde bilgi aldık. Bunun haricinde mahallemizde ikamet eden ve ekonomik açından zor durumda olanları tespit ederek, yardımcı olacağız. İhtiyaç sahiplerine ulaşacağız. Ekip olarak bu yönde çalışacağız. Genç ve dinamik bir ekibiz. İnsanların da bizi bu yüzden tercih ettiğini düşünüyoruz. İlk defa gençlerden bir ekip çıkardık. 8 adayın içerisinden çıktık.”

OKUL OLMAMASI BÜYÜK BİR SIKINTI

Mahallesindeki en büyük sorunun, okul bulunmaması olduğunu ifade eden Muammer Gizlen, sözlerini şöyle tamamladı: “Şu anda okulu olmayan tek mahalle Cumhuriyet Mahallesi. Uygun bir alan olup olmadığı konusunda bilgimiz yok. Mahallede yaşayan vatandaşlarımız çocuklarına iyi bir eğitim sağlamak için başka bir mahallede ikamet ettiğini gösteriyor. Bu da büyük  bir sıkıntı. Biz de mahallemize bir okul kazandırılmasını istiyoruz. İlgili kurumlardan talepte bulunacağız.”