Cumhuriyet Mahallesi Kalebayırı Sokak’ta ikamet eden 60 yaşındaki Binnaz Ulubağ, kendisine devlet elinin uzanmasını bekliyor.

Dün yağan sağanak yağışla birlikte evini yine su basan Ulubağ, Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kaç kez müracaat ettiği halde, yardım elinin uzanmadığını iddia etti.

Eşini 15 yıl önce kaybeden ve astım hastası olduğunu söyleyen Binnaz Ulubağ, 3 ayda bir aldığı 450 TL dul maaşı ile geçimini sürdürdüğünü, başka da bir geliri bulunmadığını kaydetti.

Şu anda fatura bedelini ödeyemediği için elektriklerinin de kesik olduğunu belirten Ulubağ, “Allah razı olsun ki konumdan komşumdan. Onlar olmasa halim iyice perişan. Evimin çatısının tamiri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na müracaat ettim. Gelip gördüler ve yardım edileceği söylendi. Ancak bir daha ne arayan ne de soran oldu. Kaç aydır elektrik faturamı ödeyemediğim için karanlıktayım. Evimde buzdolabı dahi yok. Her şeyden vazgeçtim ama evimin çatısı onarılsın da iki parça eşyam da ziyan olmasın. Kış aylarında ıslanan eşyamı kurutamıyorum. Astım hastası olduğum için hastalığım daha da ilerliyor. Artık devlet elinin bana uzanmasını istiyorum.” şeklinde konuştu.