Edirne Valisi Dursun Ali Şahin,  Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Sanayicilerden oluşan heyet, Edirne Organize Sanayi Bölgesi ve Keşan’a doğalgaz getirilmesi için İstabul'da görüşmelerde bulundu.

Zorlu Holding ve Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile görüşmelerde bulunan Edirne heyeti, OSB ve Keşan'ın bir an önce doğalgaza kavuşması gerektiğini belirttiler. Keşan ve Edirne OSB'ye doğalgaz getirilmesine olumlu yaklaşan Zorlu, “Keşan şehir merkezi gaz dağıtımı GAZDAŞ tarafından yapılabilir ancak bundan önce BOTAŞ'ın doğalgaz hattının ilçe girişine kadar getirilmesi gerekiyor.  Edirne OSB'ye doğalgaz getirilmesi mümkün ancak bunu yönetim kurulumuzda değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de Edirne OSB ve Keşan’a doğalgaz getirilmesi için Zorlu grubu ile görüştüklerini belirterek, “Görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. Önümüzdeki günlerde çözüm için EPDK ve BOTAŞ ile gerekli görüşmeleri yapacağız ve her iki bölgemizi de doğalgaz'a kavuşturacağız” şeklinde konuştu.