Edirne SMMMO (Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Yönetim Kurulu üyeleri ile Edirne genelindeki muhasebeciler, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen kahvaltda  bir araya gelerek meslekleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Saat 10.00 sıralarında, Yıldız Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltıya; Edirne SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakuş, Başkan Yardımcısı Barış Hasan Serin, Denetleme Kurulu Başkanı Metin Çilkaya, Genel Sekreter Özdoğan Çınar, Disiplin Kurulu Üyesi Ferruh Vardar, Tesmer Sekreteri Metin Cengiz, Denetleme Kurulu Üyesi Haluk Kaban, MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi Başkanı Özgür Meşegür ile Yönetim Kurulu üyeleri, Edirne genelindeki bazı muhasebeciler katıldı.

YANLIŞ BİLGİLERİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN TOPLANIYORUZ

Yapılan kahvaltının ardından açıklamada bulunan Karakuş, kahvaltıyı düzenlemelerindeki amacın, MMMBD’yi desteklemek olduğunu dile getirerek, “Ayrıca, meslek ile ilgili olarak kulaktan kulağa yayılan yanlış bilgilerin önüne geçmek için böyle toplantılar düzenlemeye başladık. Böylece meleğimizle ilgili doğru bilgileri meslektaşlarımız ile paylaşıyoruz. Bu anlamda ilk olarak Keşan’dan başladık ve Edirne genelinde tüm ilçelerimizde bu toplantıları yapacağız. Amacımız üyelerimize ve derneklerimize hizmet etmektir.” dedi.