Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Merkezi tarafından Keşan İlçe Başkanlığı’nı oluşturma görevi verilen AK Parti eski Keşan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Er, dün yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu’nu oluşturduklarını söyledi.

BU KUTSAL GÖREVİ KABUL ETTİK

Saat 12.00 sırlarında açıklama yapan Er, Türkiye’de yeni bir oluşum olan Osmanlı Ocakları’nın hızla büyüdüğünü belirterek, “Keşan’daki oluşum görevi de bana verilmiştir. Biz de bu kutsal görevi Allah’ın izniyle kabul ettik ve 25 kişiden oluşan Yönetim Kurulu listemizi Genel Merkezimize sunduk ve onaylanmıştır.” dedi.

DUR! DİYECEĞİZ

Osmanlı Ocakları’nın temel gayesinin Osmanlı hoşgörüsü, adaleti, ahlakını yaşamak ve yaşatmak, bölge, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın, “Yaratılanı Severiz Yaradan Ötürü” anlayışı ile herkesi kucaklayan ve herkese eşit yaklaşan bir fikri benimsemek olduğunu belirten Emre Er, “Yeni neslimize bunları göstereceğiz. Bizim her partiye kapımız açıktır. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bizim için en önemli olan Keşan’da gençliğin makus talihini bir nebze de olsa Allah’ın izni ile daha iyi ve aktif bir duruma getirmek. Şu an kötü alışkanlıkları olan birçok genç arkadaşımız var. Biz Osmanlı Eğitim Ocakları olarak bu alışkanlıklara karşı, birlik ve beraberlik içerisinde diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

400 ARKADAŞIMIZ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Yaklaşık bir hafta içerisinde Osmanlı Ocakları Keşan İlçe Başkanlığı’nın birimini de açmayı planladıklarını dile getiren Er, şöyle devam etti: “Şu anda yerimiz tadilatta. Birimimizi açtıktan sonra 25 kişilik Yönetim Kurulu arkadaşımızı da basına tanıtacağız. AK Parti’de değişik görevlerde bulundum. AK Parti’nin bir neferi olarak bu zamana kadar görev aldım. Bundan sonra görev arkadaşlarımla beraber, tarihimize ve ecdadımıza sahip çıkacak gençlikle beraber, Keşan’da birliği beraberliği sağlamaya söz verdik. Keşan’daki yüksekokullardaki teşkilatlanmalarımızı da yaptık. Birim başkanlarımız, mahalle, köy ve belde başkanları oluştu. 400 arkadaşımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizim amacımız kavga gürültü değil. Hiçbir genç kardeşimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Osmanlı Eğitim Ocakları’nın birinci amacı budur. Bugüne kadar siyasette yer almış ve gençlik adına çalışmış olan arkadaşlarımızın daima yanında olacağız. Bu işin sevdalıları, kurucuları ve biz de dahil olmak üzere, bu işin kurucusu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalıları ile bu yola çıktık.”  

SİYESET YAPMAYACAĞIZ

Osmanlı Eğitim Ocakları’na desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Emre Er, AK Parti gençlik kollarından farkımız; Biz siyaset yapmayacağız, dava güdeceğiz. Bu kutsal davada Recep Tayyip Erdoğan’ın bir siyaset adamı değil, halk adamı olduğunu bir kez daha herkese ibra etmek için bu yola baş koyduk. Biz siyaset yapmayacağız. Biz kimseye rakip değil herkese eşit olmaya çalışıyoruz. Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşlarda bizim dostumuz, ağabeyimiz, arkadaşımız. Onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olarak Keşan geçliği için birlikte çalışacağız. Biz yarış değil birlik içerisinde Osmanlı Eğitim Ocakları olarak diğer arkadaşlarımız ile birlikte yürümeye devam edeceğiz. Mevlana’nın sözü gibi politikası izleyeceğiz.” dedi.