Keşan Mecidiye Köyü Sahili Sakinleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin yeni yönetimi, görev bölümünün ardından Mecidiye ve Keşan’da ziyaretlerde bulundu.

28 Temmuz 2013 Pazar günü yapılan genel kurul toplantısında seçilen yönetimde Dernek Başkanlığına Burhanettin Özkaynak yeniden getirilirken, Atilla Güler Başkan Yardımcısı, Burhanettin Bayraktar Muhasip Üye, Fahrettin Çalışkan ile Özdoğan Yaslı da üye olarak görev aldılar.

181 üyeli derneğin başkanı Burhanettin Özkaynak ile Burhanettin Bayraktar ve Özdoğan Yaslı, dün Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar’ı makamında ziyaret etti. Mecidiye sahili ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ile ileride yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunulan ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Recep Çınar yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı ve Medya Keşan’ı da ziyaret eden Özkaynak, Bayraktar ve Yaslı, Mecidiye Sahili’nin eşsiz güzellikte bir kumsalı bulunduğunu belirterek, en büyük sorunlarının ise su ve altyapı olduğunu dile getirdiler.