HABER MERKEZİ

İpek Önder Mert 2 öykü ile katıldığı yarışmada “Çünkü Deniz Siler” isimli öyküsü ile birinci, “Ümit” isimli öyküsüyle de ikinci oldu. Kartopu Enez Gönüllüleri’nin düzenlediği yarışmanın ödül töreni Enez’de Dernek Merkezi’nde yapıldı.

İpek Önder Mert, birinci olan öyküsü kendi yaşamından esinlenerek kaleme almış. 12 yaşına kadar yaz tatillerini Enez’de/ Yenice’de geçirdiğini açıklayan Yazar, annesi ile ilgili bu hüzünlü öyküsünü de Enez’de yaşamış.

Törende konuşma yapan Dernek Başkanı Ulaş Demiray, öykü yarışmasının dernek için bir ilk olduğunu, bu nedenle İpek Önder Mert’in de artık derneğin ilk göz ağrısı olarak hep hatırlanacağını ve başarılarının her zaman izleneceğini belirtti.

İpek Önder Mert yaptığı teşekkür konuşmasında “Aynı rumuzla 2 öykü ile katıldığım yarışmada hem birinci hem ikinci olmak bana mucize gibi geldi. Çok mutluyum” dedi.

İpek Önder Mert’e ödülünü yarışmanın da seçici kurul üyesi olan Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün  ile Enez Eski belediye Başkanı Şevket Kurt verdi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ