HABER MERKEZİ

Derneğin Enez’deki yönetim yeri bahçesinde saat 18.00'deki toplantıda hem birinciliği hem de ikinciliği kazanan Nur İpek Önder Mert’e ödülü verilecek.

Yarışmaya 11 yarışmacının 15 öykü ile katıldığını belirten Dernek Başkanı Ulaş Demiray “Az ama umduğumuzun çok ötesinde kaliteli öyküler, Zerrin Bağcivan, Sabriye Cemboluk, Yrd.Doçent  Dr. Özcan Aygün ve Saliha Karagöz’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilerek İpek Önder Mert’in  'Çünkü Deniz Siler' isimli öyküsünü birinciliğe layık gördü.” dedi.

Derneğin hedefinin bu yarışmaya katılan öykülerden oluşacak bir kitap hazırlamak olduğunu belirten Demiray, “Bu yıl bizim için çok yaralı bir deneyim oldu. Gelecek yıllarda bu tür yarışmalarla anılan ve tanınan bir Kültür Kenti yaratmanın yollarını aramaya devam edeceğiz” dedi.

NUR İPEK ÖNDER MERT KİMDİR?

Kasım 1985’de, Üsküdar’da doğdu. Lisans öğrenimimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde, yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya ABD’de tamamladı. Halen aynı bölümde, doktora çalışmalarıma devam ediyor.

Çeşitli şiir ve öykü yarışmalarında farklı derecelere layık görüldü.
2010‘da, Mehmet H. Doğan Jüri Özel Ödülü ile Mayıs Yayınları’ndan çıkan “Kan Rüyayı Bozar” isimli bir şiir kitabı var.

Karakalem, Yokluk Fanzin, Kan-Dil, Akatalpa, Yeniyazı, Anlaşılamamak, Arkadaş, Çün gibi edebiyat dergileri ve fanzinlerde şiirleri yayımlandı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ