HABER MERKEZİ
Enezli üyeler Kılıç ve Açık, “Vural çok geriden geliyor” diyerek Vural’ın yanlış bilgiler verdiğini iddia ettiler. Enezli üyelerin açıklaması şöyle:

Edirne  İl Genel Meclisi olarak 2018 yılında Enez’e yapılması planlanan yatırımlar konusunda Adnan Vural hem çok geriden geliyor hem de yanlış bilgilere sahip.
Sn Vural Eneze yapılmasını planladığımız yatırımları 27 aralık 2017 tarihinde yayınlanan gazetelere bakarsa biz tarafından halkımızla paylaştığımızı görecektir. 22 gün sonra aynı şeyleri yeni işler başarmış gibi basınla paylaşarak toplumu yanlış bilgilendirmeye, emek hırsızlığına, şark kurnazlığına soyunmuş  ama iş üstünde yakalanmıştır. Günaydın Sayın Vural...
YALAN YANLIŞ BİLGİ VERİYOR
Ayrıca Adnan Vural 2018 yılında yapılmasını planladığımız hizmetler konusunda da yanlış bilgilere sahip. Sayın Vural  yaptığı açıklamasında;1-) ‘Yenice Karaincirli Gülçavuş Yazır kanalizasyon sorunları var’ demiş. Tekrar günaydın Sayın Vural.. O işler 2016 ve 2017 yılında çözüldü. 2-)’ Gülçavuş sahil 8 kilometre uzunluğundaki yol asfaltlanacak” demiş. Orada 8 km uzunluğunda yol yok Adnan Vural. Gülçavuş sahil yolu 4 km’dir, o yolun asfalt çalışmasını 2016 yılında yapmıştık. Bahsedilen yol  Gülçavuş-Enez sahil arasında orman içinden geçen 8 km uzunluğundaki yolun stabilize çalışmasıdır. Halk arasında bir söz var, ‘yarı doktor adamı candan yarı imam adamı dinden eder’ diye. Acaba yarı bilgilerle donanmış il genel meclis üyesi Adnan Vural toplumu neyden eder...”
ADNAN VURAL OKUDUĞUNU ANLAMIYOR
Son olarak açıklamaya devam eden Kılıç da “Sayın Vural’ın okuduğunu anlayamama sorunu var gibi. Geçtiğimiz hafta  Enez ve Enez Belediyesi hakkında basına yaptığım açıklamam kayıtlarda duruyor. O açıklamamda ben  ne diyorum Adnan Vural ne anlıyor? Kendisine; Okuduğunu anlayan aklı başında birinden yardım almasını tavsiye ediyorum. Yardım alsın ki söylenenleri yazılanları doğru anlayabilsin. Beni de toplumumuzu da meşgul etmesin.” dedi.