AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 13.00’da başlayan toplantı, Keşan Kent Konseyi’nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi A Blok Kat 4’te bulunan bürosunda gerçekleşti.

Hasan Karagöz başkanlığında oluşturulan divan heyetinin ardından genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan faaliyet raporunu Fatma Asrak okudu ve görev yaptıkları süre içerisinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Asrak, şehir içi ulaşımın engellilere bedava olması, engelliler için özel araçlar alınması, yaya kaldırımlarına mal çıkarılmaması, rampalara ve özel park alanlarına araç park edilmemesi, engelliler için beceri kursları açılması konularında çalışmalar yürüttükleri belirtti.

Daha sonra seçimlere geçildi. Yapılan açık oylama sonucunda Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Asil üyeliklerine, Erkan Durmaz, Sedat Aydemir, Filiz Şalk, Fatma Öz, Kudret Yazıcı, Kent Konseyi delegeliklerine Ali Gülmez, Şaban Kenar, Sedat Aydemir ve Kudret Yazıcı seçildiler. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmalarda Keşan, İpsala ve Enez’in merkez ve köylerinde bulunan tüm engellilerin tespiti için kapsamlı ve ciddi bir çalışma yapılması gerektiği, engelli meclisi üye sayısının arttırılması, Keşan’a yapılacak olan huzurevi ve engelsiz yaşam merkezi için çalışmaların ciddi bir şekilde takip edilmesi gibi konular konuşuldu.

Toplantıda konuşan Hasan Karagöz, amatör ruh ve profesyonel bilinçle çalışmaları gerektiğinin altını çizdi ve engelliler meclisinin, her türlü siyasi ve dernek düşüncesinin dışında olduğunu buradaki temsili yetin bireysel olduğunun altını çizdi.

  Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ