GİZEM GÖRÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Anlar, görev dağılımı yapılan Keşanspor 1959 Kulübü'nde, yeniden Başkan olan Saadettin Baygül ile seçim öncesinde, yeni sezon planlaması ile ilgili görüştüğünü, ancak aradan zaman geçmesi ve haber gelmemesi üzerine, takıma faydalı olamayacağı kanaatine vararak takımı çalıştırmama kararı aldığını kaydetti. Bu kararı Baygül'e ilettiğini aktaran Fatih Anlar, “Bu kararı almamdaki neden, yeni seçilen Yönetim Kurulu'nun önünü açmak ve varsa antrenör adayının daha rahat çalışmasını sağmaktır. Ben kendi isteğim üzerine bu görevi almak istemedim.” dedi.

BELKİ ŞAMPİYON OLMADILAR AMA ÇOK EMEK VERDİLER

Geçen sezon yaş ortalaması 20.5 olan bir takımla mücadele ettiklerinin altını çizen Anlar, “Haftada 4 gün idman yapmakla bu takım şampiyonluğu son ana kadar kovaladı. Bunu yaparken de uzun süredir stada gelmeyen bir seyirci profili vardı. Özellikle ligin ikinci yarısında takımın içinde oynayıp da takıma dinamizm getiren yerli sporcuların fazla olmasından dolayı özel seyircilerimiz de vardı. Şahin, Mesut, Mehmet, Saim, İzzet, Furkan Şare, Furkan Yazır, Yücehan, Serdar, Muhammedi, Edip, Engin, Orçun, Berk, Şafak, Burak, Sefa, Selim, Atakan, Kemal, Okan, Yusuf ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlarıma, birlikte çalıştığımız için teşekkür ederim. Hepsi layığı ile bu formayı terlettiler. Belki şampiyon olamadılar ama şampiyon olmuş kadar bu işe emek verdiler. Yerli futbolculara düzgün bakılınca demek ki doğru ve güzel işler çıkıyormuş.” diye konuştu.

HEPİMİZİN BİRBİRİMİZDE EMEĞİ VAR

Bir futbol takımının, gündüz antrenman yapma şansı varsa ve bir çim sahaya sahipse, antrenmanlarını çim sahada yapması gerektiğini ifade eden Fatih Anlar, “Keşan'da özellikle kış aylarında gece idmanı yapmak sıkıntıdır. Kış aylarında özellikle karbondioksitin ve hava kirliliğinin en yoğun olduğu stat çevresinde idman yapmak biraz sıkıntılı olabiliyor. Bu nedenle gece idmanını çok düşünmemiştim. Bu takım sürekli idman yaptığı için şampiyonluğu son ana kadar kovalamıştır. Şampiyonluk maçı olarak baktığım Tuncaspor maçına bir hafta varken, tüm futbolcularıma 'Sahaya 11 kişi çıktık, 11 kişi bitirelim. Eğer eksik kalırsak büyük sıkıntı yaşarız' dedim. Ancak maç içerisinde adrenalin yükselmiş ve futbolcu kırmızı kart görmüşse, hoca ya da takım arkadaşı ne yapabilir. Biz buna rağmen Tuncaspor'u yenecektik. Ayrıca, dar kadroya rağmen, U-15 takımında Edirne 3.'sü, U-16'da ise Edirne 2. olmuştur. Altyapıda gelişime açık 7-8 oyuncu var. Ben tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Hepimizin birbirimizde emeği var.” diye konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ