Yenimescit Mahallesi Muhtarı Fikret Kantar,  mahallelerindeki kreş ihtiyacının artık en had safhaya geldiğini kaydederek, bu konuda Keşanlı hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi.

YAPSA YAPSA HAYIRSEVERLER YAPACAK

Sadece Yenimescit Mahallesi’nin değil, komşu oldukları Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin de kreş ihtiyacı olduğunu ve bu sorunu bugüne kadar defalarca dile getirmelerine ve yapılan çeşitli toplantılarda ifade etmelerine rağmen her hangi bir gelişme kaydedemediklerini belirten Kantar,Biz Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile birlikte bu işi Keşanlı hayırseverlerin yapabileceği kanaatine vardık.” dedi.

HER GÜN BİNLERCE DUASINI ALIR HAYIR

Keşanlı merhum işadamı Kerami Mercan’ın adına ailesi tarafından Erikli sahiline bir sağlık istasyonu yapıldığını ve bu yaz sezonunda hizmete gireceğini duyduklarını da söyleyen Kantar,  şöyle konuştu: “Bizim mahallemizde de rahmetli Kerami Mercan gibi bir büyüğümüzün adına yapılacak bir kreş çocuklarımız,  anne ve babalar için çok yerinde ve hayırlı bir iş olacaktır. Eğer böyle bir hayır işi gerçekleşirse bunu yaptıracak insan her gün binlerce insanın hayır duasını alacaktır. Biz bu konuda Keşan’ın hayırseverlerinden duyarlılık bekliyoruz. Kerami Mercan isminin mahallemizde de yaşamasını istiyoruz.“