10 Ağustos 2014 Pazar günü saat 15.00 sıralarında gaspa teşebbüs eden bir kişi, 2 kadına saldırarak olay yerinden kaçtı.

Olay şöyle gelişti: Arzu K. (33) ve arkadaşı Nevin Ü. (41) İsmet İnönü Caddesi Borsa Sokak üzerinde gezinirken, t30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kişi, Nevin Ü.’nün koltuk altında taşıdığı cüzdanı alıp kaçmak istedi. Bunu üzerine gaspçı ile kadınlar arasında boğuşma yaşandı. Nevin Ü. gaspçıya kaptırdığı cüzdanını geri alırken, saldırgan bu kez de Arzu K.’nın cüzdanını almak istedi. Kadınların gaspçıya müdahale etmesi sonucu Arzu K. çantasını geri aldı, boğuşma sırasında gaspçının tişörtü de Arzu K.’nın elinde kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, boğuşma sırasında sağ kolundan yaralana Arzu K.’yı polis otosu ile hastaneye götürerek, tedavi ettirdi.

Olay yerindeki dükkanların kamera kayıtlarından ve Nevin Ü. ile Arzu K.’nın ifadelerinden yola çıkarak gaspçının eşkal bilgilerini alan ekipler, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.