CHP Edirne 25. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, Keşan’daki ziyaretlerine devam etti. Önceki gün CHP Keşan İlçe Başkanlığı Keşan Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Gaytancıoğlu ziyaretlerini kendisine destek veren partililerle sürdürdü.

İLÇE BAŞKANLIĞI VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİ

CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Milletvekili Aday Adayları Mustafa Bezbaş ve Samet Serdar Dinçer ile buluşan Gaytancıoğlu burada birlik, beraberlik mesajı verdikten sonra ikinci durağı olan Keşan Belediye Başkanlığı’nda Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sırasında Gaytancıoğlu, Özcan’a ve partililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KOYUNCU: “TEŞEKKÜR ZİYARETİ HABER VERİLMEDİ”

Kendisine haber verilmediği için önceki günkü Gaytancıoğlu’nun teşekkür ziyaretine katılamayan Vedat Koyuncu, partide düzenlenen bu toplantıya katılamadığını, seçim döneminde parti için çalışmalara devam edeceğini CHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi.

ESNAF VE BELEDİYE İŞÇİLERİNİ UNUTMADI

CHP Edirne 25. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, daha sonra ise Keşan’da partinin ileri gelen esnaf üyelerini ziyaret etti. Gaytancıoğlu ilgi gösteren partililerine desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, “Her zaman desteğini hissettiğim değerli partililerime çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte başardık” dedi. Keşan Belediyesi Kademe binasına da giderek burada Keşan Belediyesi işçileriyle sohbet eden Gaytancıoğlu, Belediye işçilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve “Çok çalışacağız, partimizi iktidar yapacağız” şeklinde konuştu.