Anafartalarspor’un eski futbolcusu, gazetemizin sahiplerinden Mehmet Karaca, 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü, Troya Restaurant’ta iftar yemeği düzenledi.

Yemeğe, Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, gazetemizin sahiplerinden Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bezbaş, ailesi ve yakınları ile Medya Keşan Gazetesi çalışanları da katıldı.

KİREZCİ: “YEMEK İÇİN MEHMET KARACA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Salih Kirezci, yemekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Burada eski Anafartalarspor Kulübü oyuncularımızdan ve şu anda yurt dışında yaşayan sevgili ağabeyimiz, dostumuz olan Mehmet Karaca, kulübümüz adına iftar yemeği düzenledi. Kendisine bu yemekten ötürü çok teşekkür ediyoruz. Biz de yönetim ve oyuncular olarak tam kadro olarak bu yemeğe katıldık. Tüm katılan arkadaşlara, hocama, oyunculara teşekkür ediyorum.”

KARACA: “ANAFARTALARSPOR’U DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUM”

Eski Anafartalarspor futbolcusu olduğunun altını çizen Mehmet Karaca, bundan sonra da Anafartalarspor’un neferi olacağını söyledi.

Karaca, “Ben kendi adıma artık bu dayanışmayı bir gelenek haline getirmek istiyorum. Bunun da devamı gelecek. Biz Anafartalarspor olarak artık Keşan’da dostluk, barış olsun, herkes biribiriyle iyi geçinsin istiyoruz. Çünkü Keşan’ın kazanacağı çok şey var. Keşanspor ve Anafartalarspor’un dostluk mesajı vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Ben Anafartalarspor’u daha iyi yerlerde görmek istiyorum. Bu yüzden elimizden geldiğince daha iyi yerlere getireceğiz. İnşallah Anafartalarspor gelecek yıl daha da iyi olacak. Sporcu kardeşlerimin de iyi yerlere gelebilmeleri için elimden geleni yapacağım.” dedi.

BAYRAKTAR: “MEHMET KARACA’YA TAKIMIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Anafartalarspor Antrenörü Serkan Bayraktar ise sezon öncesi birlik beraberliği sağladığı için, takımı ve oyuncuları adına Mehmet Karaca’ya teşekkür ederek, şunları söyledi:  “Bunların karşılığını en iyi şekilde sahada vermeye çalışacağız. Hedefimiz şampiyonluğa oynayan bir Anafartalarspor yaratmak. Bugünkü iftar yemeğine olan katılımdan da anlıyoruz ki destek hep sürecek. Bayramdan sonraki çalışmalarımızda bu emeklerin karşılığını vereceğiz.”