HABER MERKEZİ

Onur, Geçmiş’in köylerdeki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamalar ile yapılan çalışmaların birbiri ile örtüşmediğini dile getirerek, “Sayın Geçmiş’in yaptığı açıklamalar ile uygulamaları birbiriyle örtüşmüyor. Başkanımız Edirne’nin en uzak ilçe ve köylerine ulaşmalıdır. Benim kendi köyümde okul yok, binası atıl durumda. Öğrencilerimiz taşımalı eğitim ile Orhaniye köyüne gidiyor. Bundan gocunmuyoruz ancak Başkanın anlattığı gibi okullarımız bakımlı değil. Mehmet Geçmiş’i Orhaniye İlkokulu’nu görmeye davet ediyorum, gelin beraber gezelim, inceleyelim.” dedi.

BENCE PANTOLONLARA YAPILAN YAMALAR DAHA SAĞLAM

Mehmet Geçmiş'in, köy yolları ile ilgili olarak, “Bozulan yollarda yama işlemleri yapılıyor” şeklindeki açıklamalarını da hatırlatan Mehmet Onur, “Yol çalışmalarına diyecek bir şey bulamıyorum. Yollarda yapılan yamalara baktığımızda; yol yaması mı pamuk helvası mı anlayamıyoruz. Bence pantolonlara yapılan yamalar daha sağlam.” diye konuştu.

KÖYLERE BİRER SU DEPOSU VE BİRER SONDAJ DAHA YAPILIRSA YETERLİ OLACAKTIR

Sözlerinin son bölümünde, köylerdeki sorunlara dikkat çeken Onur, bu sorunların artarak devam ettiğini belirterek, şunları söyledi; “Köylerimizdeki su sorunu elbette ki çözülmeli. Ancak sorunlar çözülemediği gibi daha da artıyor. Benim köyüme 3 buçuk kilometre uzaktan su geliyor. Kendi köyümden örnek vermek gerekirse benim köyümdeki su deposu 100 tonluk. Bu durumda su bize yetmiyor. Şöyle bir çözüm bulabiliriz; köylere birer su deposu ve birer sondaj daha yapılırsa yeterli olacaktır. Bunun çalışması yapılırsa memnun oluruz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ