GİZEM GÖRÜR

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, dün yaptığı açıklamada, MHP eski İl Başkanı Gürsel Şimşek’in geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Gege, açıklamasında herkesin aklını başına alması gerektiğini ifade etti. Açıklamasına 12 Eylül’ü anarak başlayan Gege, “Öncelikle 12 Eylül’ün yıl dönümünü üzülerek anıyorum. Allah bir daha bize böyle bir gün yaşatmasın. Tüm kayıplarımızı rahmet ile anıyorum. Geçen hafta içinde basına yansıyan, kıymetli partimizin, kırk yıllık bir çınarın, Edirne bölgesinden 5 dönem aday olmuş, son iki dönem de birinci sıra olmuş Gürsel Şimşek’in bu açıklamalarını hayretle karşıladık. Kendisinin şahsını rencide edecek kelimelerde bulunmak istemiyorum. Yaptığı açıklamaların haber değeri taşıdığını bile düşünmüyorum ama cevap hakkı doğduğu için cevap veriyorum. Önce herkes kendini bir tartacak, sonra partimize leke sürmeye çalışacak. 7 Haziran’da 42 bin oy almış bir zat, 1 Kasım’da bu oylarını 28 bine düşürmüş, bölgenin Edirne vekilleri arasında birinci sırada olmasına rağmen, kendi bölgesinde 3. olabilmiş bir arkadaşımızdır kendisi ve kalkmış bizim partimizi eleştiriyor. Kendisini kınadığımı belirtirim. Yol açıktır. İstediği yere kadar gidebilir. Kendisinden tek ricamız partimiz hakkında ileri geri konuşmamaları. Daha dün bu parti için hizmet edenler, şimdi yeni bir heyecan için partimizi terk edip, partimiz hakkında ileri geri konuşamazlar. Kendisi henüz partimizden istifa etmemiştir ve üyesi bulunduğu partiyi böylesine eleştiren sayılı kişilerden birisidir. Kendisine önce istifa etmesini öneriyorum. Ne kadar çok MHP’ye saldırıyorsa büyüklerine karşı o kadar prim yapabileceğini düşünüyor. Böyle göze girmeye çalışıyor. Kendisini tekrar uyarıyorum. İstediği siyaseti istediği yerde yapabilir fakat bizim partimiz hakkında ileri geri konuşmasın.” dedi.

NEREYE GİDİYORLARSA GİDEBİLİRLER

Kurulan yeni partinin, MHP’ye alternatif olarak kurulduğunu dile getiren Gege, “Daha düne kadar partim partim diye kıvrananlar, şimdi henüz kurulmamış bir partide kendilerine rol kapmak için MHP’yi yıpratmaktadır. Yeni bir oluşumdan bahsediyorlar. Alternatif olmaya çalışıyorlar. Lakin kimlerin yoluna girdiğini bilemeyecek kadar cahil arkadaşların toplanması olarak görüyorum ben bunu. Biz diyoruz ki, memleketin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik, bölgesel durumlar, BOP projesi, Kuzey Irak, Kuzey Suriye gibi projelere tepki ve dirayet gösterebilecek tek parti MHP’dir. Bizim bu davamız ailemizin de önündedir, çoluk çocuğumuzdan da önemlidir. Bu giden arkadaşlar da böyleydi. Dediğim gibi, nereye gidiyorlarsa gidebilirler. Biz davamızın neferleriyiz. Biz Genel Başkanımızın arkasında, dimdik buradayız.” şeklinde konuştu.

BUYRUN KURUN PARTİNİZİ, ÇIKIN KARŞIMIZA

Kurulan yeni partinin amacının MHP’yi zayıflatmak olduğunu fakat her şeye rağmen MHP’nin dimdik ayakta duracağını dile getirerek devam eden Gege, “Kuzey Irak ve Suriye’de bir boşluk oluşuyor. Buralarda kurulacak bir Kürt Devleti’ne tek direnç gösterebilecek parti MHP’dir. Sistem ne diyor, ‘MHP’nin zayıflatılması gerekiyor.’ Şimdi yeni bir paralel MHP kurarak zayıflatabileceklerini düşünüyorlar. Fakat bu tehlikeleri çok net öngörebilen bir Genel Başkanımız var. Başkanımız dimdik durdu ve partisini kimseye kaptırmadı. Bizim mevkilere kaptırmayacağımız kadar büyük siyasi değerlerimiz var. Bu değerler hiçbir şeyin önüne geçmemeli. Bizim MHP olarak, her şeye karşı hazırlığımız tamdır. Buyrun kurun partinizi, çıkın karşımıza. Kimseden çekinmiyoruz. Biz doğduk büyüdük, buradayız. Allah kısmet ederse de burada olmaya devam edeceğiz. İlk seçimlerde boyunuzun ölçüsünü aldığınızı da göreceğiz. Kaçanlardan olmadık, satanlardan olmadık, bırakıp gidenlerden de olmayacağız. Partimiz hakkında açıklama yapacak arkadaşları da tekrar uyarıyoruz. Herkes aklını başına alsın. Herkes yapacağı açıklamaları elli kere süzüp, bir kere konuşsun. Partimiz hakkında kimseden ters bir şey duymak istemiyorum. Bir İlçe Başkanı olarak uyarıyorum. Herkes aklını başına alacak. O kadar.” ifadelerini kullandı.

KAÇANLARIN ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN

Gege, açıklamasını şöyle tamamladı: “Adam olmanın, adam kalmanın çok zor olduğu şartlarda, kim demiş dava adamlığı kolay olacak diye? Ateşi elinde tutmak, ateşle beraber yaşamak kadar zordur ülkücülük ve dava adamlığı. Biz bunlara talip olduğumuz için buradayız. Kaçanların Allah yollarını açık etsin.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ