Keşan Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri, 18 Mayıs 2017 Perşembe akşamı gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Meydanı’nda gerçekleştirilen, saat 21.00 sıralarında başlayan ve Arif Güven’in sunuculuğunda yapılan etkinlikte, ilk olarak sahneye Grup Dörtyol ve daha sonra da Grup 3+1 çıktı.  Birbirinden güzel şarkıları ile meydanda bulunanları coşturan bu iki yerel gruba, performansları nedeniyle Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan çiçek takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Etkinlik, 10'uncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterileriyle sürdü.

Gecede, genç yetenek Niyazi Gülbay da tek şarkılık bir performans sergiledi.

Gecede sahneye son olarak Ünlü Türk Pop Müziği Sanatçısı Tuğba Yurt geldi. Hem kendi şarkıları hem de Sezen Aksu ve Harun Kolçak gibi ünlü pop müziği sanatçılarının şarkılarını meydanda bulunanlarla seslendiren Yurt, izleyenlerden sesi ve performansı ile tam not aldı.

Tuğba Yurt’un performans arasında sahneye gelen ve sanatçıyı tebrik ederek çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, şunları söyledi: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığımız etkinliğe hepiniz hoş geldiniz. Atatürk, Cumhuriyeti kurduktan sonra gençlere emanet etti. Çok değerli genç sanatçımız ‘Güç bende artık’ dedi. Evet güç siz gençlerde. Çünkü gelecek sizlersiniz. Keşan Belediyesi’nin girişinde T.C. Keşan Belediyesi yazıyor. Keşan Belediyesi’ni silin geriye T.C kalıyor. İşte biz ona ölürüz. Türkiye Cumhuriyeti’ne biz ölürüz. Bizler Türkiye ve Cumhuriyet aşığıyız. Nice 19 Mayıs’ları kutlamak dileğiyle. Sanatçımıza Keşan’a hoş geldiniz diyorum ve başarılı performansı nedeniyle kendisini tebrik ediyorum.”

Özcan, sahnede ayrıca sunucu Arif Güven’e de çiçek takdim etti ve kompleksin Keşanlılar’ın olduğunu ve bu komplekste birbirinden güzel etkinliklerin devamının geleceğini ifade etti.

Konser, Tuğba Yurt’un sevenlerine gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem bir performans sergilemesi ile sürdü.