AYŞİN SEÇİL GEZER

Konuyla ilgili olarak dün açıklamada bulunan Gümülcineli, 17 Kasım 2017 Cuma günü parti binasında düzenleyeceği toplantıda, adaylığını açıklayacağını söyledi.

İLÇE KONGREMİZ 9 ARALIK 2017 GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

ErdoğanGümülcineli, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongresi süreci başlamış oldu. Bu anlamda ilçe kongremiz 9 Aralık 2017 günü gerçekleştirilecek. Kongre ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Kongremizi Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Konferans Salonu’nda yağacağız.” dedi.

ADAYLIKLAR SÖZ KONUSU OLACAK

Gümülcineli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kongrede muhakkak ki adaylıklar söz konusu olacak. Daha önce bir arkadaşımız çıktı ve ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Ben bugüne kadar ilçe Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden dolayı adaylıkla ilgili hiçbir söylemde bulunmadım. Görevde olduğumdan dolayı, ilçe delege seçimlerinde herhangi bir şaibe, herhangi bir farklı düşünceye sebebiyet vermemek için bugüne kadar adaylığımı açıklamadım. Süreçleri tamamlayıp, adaylık kararımı ondan sonra vermeyi uygun gördüm. Adaylığımı delege seçimleri öncesinde açıklasaydım, insanların kafasında, ‘Aday olduğu için tarafsızlığını korumuyor.’ şeklinde bir düşünce olabilirdi. Bu durumun oluşmaması için adaylığımı açıklamadım. Süreci tamamladık ve aday olduğumuzu açıklıyoruz.”

PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Erdoğan Gümülcineli, sözlerini şöyle tamamladı: “17 Kasım 2017 Cuma günü saat 12.00’de parti lokalinde ilçe başkanlığı adaylık açıklamamı gerçekleştireceğim. Tüm partililerimizi, halkımızı açıklamaya davet ediyorum. Kongre sürecinin partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”