GİZEM GÖRÜR

Gümülcineli, seçimlerin parti binasında daha sağlıklı ilerleyeceğini dile getirirdi.

KÖYLERDEKİ DELEGE SEÇİMLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Köylerdeki delege seçimleri ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunan Gümülcineli, şunları söyledi: “Daha önce açıkladığımız gibi köylerdeki delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Köylerdeki delege seçimlerimiz gayet sağlıklı bir şekilde yürüdü. Üyelerimiz seçimlerini tamamlamış bulunuyor. İki beldemiz ve mahallelerimiz ile seçimlerimize devam edeceğiz bir sıkıntımız yok.”

SEÇİMİN PARTİ LOKALİNDE YAPILMASINDAN GÜZEL BİR ŞEY VAR MIDIR?

Gümülcineli, Geçtiğimiz günlerde CHP Keşan İlçe Başkanlığına adaylığını koyan Güray Koşan, “Seçim sandıkları mahallelere konmalı” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu fikri nasıl yorumluyorsunuz? şeklindeki soruyu ise şu şekilde değerlendirdi:  “Bu genel merkezimizin bir genelgesi bir önerisidir. Arkadaşımız bu genelgeyi nereden bulmuşsa, partiye gelen genelgelerin kamuoyu ve basınla paylaşılmasını çok doğru bulmuyorum. Partimiz her türlü soruya açıktır. Yaptığımız delege seçimleri ile ilgili programımız, tarihimiz herkese açık. Basınla paylaştık. Basına açıklamak gibi bir zorunluluğumuz olmadığı halde biz açıklıkla paylaştık. Fakat arkadaşımızın bunu kamuoyu ile paylaşmak yerine gelip bizimle paylaşsaydı. Mahallelerdeki delege seçimleri daha önceki süreçte bir gecede tamamlanıyordu. Bütün mahallelerin bir gecede seçimi gerçekleşiyordu. Ben bunu geçen kongre öncesi her mahallenin ayrı bir gece yapılması yönünde bir karar aldım. O mahalle üyeleri sadece o gece gelsin kararı aldım. Bu kargaşa ve yoğunluğu ortadan kaldırmayı amaçladım. Bu şekilde tavsiye ve müdahale ortamlarını ortadan kaldırmayı amaçladım. Her gece ayrı bir mahalleyi parti lokaline davet edip seçim yaptırdık. Seçimlerimizi parti lokalinde kolay ulaşabilir ve güvenli bir şekilde seçim ortamında yapmayı uygun bulduk. Genel merkezin genelgesi daha çok tavsiye niteliğindedir. Arkadaşımızın bundan neden endişe duyduğundan da emin değilim. Bu seçimin parti lokalinde yapılmasından daha güzel bir şey var mıdır? Daha resmi ve disiplinli olacağı kanısına vararak böyle düşündük.”

KİMSE ENDİŞE ETMESİN

Gümülcineli, açıklamasını şöyle tamamladı: “Kimse endişe etmesin. Hiçbir müdahaleye kesinlikle izin vermeyiz. Kendi dönemimde buna izin vermedim. Bundan sonra da izin vermem zaten. Kimse merak etmesin. Hiçbir yönetim kurulu üyemiz çıkıp da ben önümüzdeki kongrede tekrar aday olacağım demedi. Biz adaylığı düşünen arkadaşlarımızın kafasında bir soru işareti kalmasın diye uğraşıyoruz. Hiçbir yönetim kurulu arkadaşımız yeniden adayız demedi. Biz görevimizi tarafsızlık ilkesi ile sonuna kadar devam ettireceğiz. Bundan kimsenin hiçbir endişesi olmasın. Bu fikirler parti içi meselelerdir. Genelge gibi şeylerin kamuoyu ile paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Bunlar parti içinde tartışılması gereken şeyler. Eğer konu ile ilgili talep ve endişeleri olan arkadaşlar varsa buyursun gelsin, her konuda her türlü yardımı ederiz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ