AYŞİN SEÇİL GEZER

3 Kasım 2017 Cuma günü gerçekleşecek açılışa Keşan halkını davet eden Gümülcineli, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Kasım 2017 tarihinde Edirne’de bir dizi açılışlar yapmak üzere ziyaret edecek. Keşan Belediye hizmet binası açılış programında var. 3 Kasım 2017 Cuma günü saat 11.00’de Keşan Belediye hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek. Ben bu anlamda tüm Keşan halkımızı ve partili üyelerimizi bu açılışa davet ediyorum.” dedi.

HALKIMIZ SEÇİMLERDE TAKDİR EDECEKTİR

Boyalık’ın eleştirilerini yanıtlayan Gümülcineli, açıklamasına şu şekilde devam etti: “AKP İlçe Başkanı Sayın Boyalık’ın eleştirilerini okuyoruz. Ben ülke gündeminden uzak eleştiriler yerine değerli arkadaşımızı öncelikle AKP İlçe Başkanına siyasi seviyesine, üslubuna, iktidar partisine, devleti yöneten ciddiyet ve tutarlılıkla büyük düşünen, ciddi proje ve istihdam yaratacak yatırımları, bölgemize ve ilçemize getirilmesini takip edip, kazandırılması anlamında çalışmasını, bunlara kafa yormasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Akşam yatıp, sabah belediye ile uyanıp ve bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışmanın, ne kendi siyasi geleceğine ne de bölgemizin kazanımları anlamında hiçbir yararı olmayacağını, bu tür kısır siyasi anlayışından arınıp, ülkenin ve bölgemizin gündemi ile ilgili çalışmalara kafa yormasını, kendi belediyelerinde neler oluyor onlardan ders çıkartıp, önümüzdeki seçimlere ona göre hazırlanmalarını öneriyorum. Sürekli gerilim, kavga, tahrik edici beyanatlar ile bölgemizin ve ilçemizin ortak çıkarları için uzlaşma zeminini ortadan kaldırmaya çalışan böyle bir siyasi anlayış içerisinde olan yöneticilere ve onun siyasi partisine ilçemiz halkı asla prim vermedi, bundan sonra da vermeyeceğini bilmesini isterim. Biz gerek Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerekse belediye olarak ne yaptığımızı, neleri yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Siz önce halen bitiremediğiniz Devlet Hastanesi, 10 yıldır yap-boz tahtasına çevirdiğiniz bir sürü proje hataları olan kavşak çalışmalarının bitirilmesinin takipçisi olunuz. Biz Keşan Belediyesi olarak bölgemize ciddi anlamda altyapı sorunu, gerek çöp vahşi depolama alanlarını, katı atık projesi ve arıtma tesisleri devamında Yayla Sahili’nde su, kanalizasyon ve arıtma tesisi, galericiler sitesi, toptancı hali yani yaklaşık bugüne kadar, kaba rakamlar ile söylesem 100 milyonları aşan yatırımları gerçekleştirdik. Keşke mevcut iktidar partisi AKP de bölgemize bu kadar yatırımları gerçekleştirip, bunların takipçileri olsaydılar, buna kafa yorsaydılar bölgemizde hem istihdam anlamında hem bölgemizin geleceği anlamında daha akılcı işler olurdu. Benim bundan sonra kendilerine önerim; bu işlerin takipçisi olmaları onlara yakışır çünkü devleti yöneten iktidar partisi onlar. Biz yerel hizmetlerimizi gerektiği gibi yapıyoruz. Ancak bu işin şov tarafını yapmayı beceremiyoruz. Bunu halkımız da seçimlerde takdir edecektir diye düşünüyorum.”

UCUBEYE BENZETİLMESİ GEREKİRSE DEVLET HASTANESİNE BAKMAK LAZIM

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin iyi bir yatırım olduğunun altını çizen Gümülcineli, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Pazaryeri daha önce de ifade ettiğim gibi gerçekten Keşan’a yakışır, gerek belediye hizmet binası ile gerekse pazaryeri alanı ve çevredeki dükkânları ile iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Ufak tefek bir takım sıkıntıları olabilir. Bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Bunlar bütçe meselesi, yaptığımız yatırım 30 milyonu aşan bir yatırım. En kısa süre içerisinde eksikliklerin tamamlanacağının bilinmesini isterim. Ancak ucubeye benzetilmesi gerekirse Devlet Hastanesine bakmak lazım. Bugüne kadar başına neler geldi, hala neler oluyor, bunları halk görmüyor, gözleyemiyor. Sanayi Kavşağı’nın en az 3 veya 4 kere yapılıp bozulduğuna hepimiz şahidiz. Halen de bir sürü proje hataları ile kavşakların yapılmaya çalışıldığını görmekteyiz. Bunlar tabii ki devletin parası, hovardaca harcıyorlar. Çünkü geriye dönüşü yok kendileri için ama bizim bütün yaptığımız yatırımlar gerek belediyenin bütçesi ile gerekse aldığımız kredi ile ama geriye dönüşleri var bunların. Biz halkın parasını bu yatırımlar ile tekrar geriye dönüştürmüş oluyoruz. Kredileri de devlet bize hibe vermiyor. Bunlar belediyenin bütçesinden tekrar geriye ödeniyor. Ama onların yaptıkları yatırımlara bakarsak, yıllardır dikkatimi çeken İpsala- Keşan yolu arası 2 yıl, 3 yıl üst üste yol kenarlarına fidan dikim işleri yapıldı ve şu an hiçbir tanesi tutmadı, heba oldu. Bunlar hovardaca harcanan işler. Bunların takipçisi olmasını istiyorum. 3 yıl çepin ile kazıp, laf ola diye fidanları gömdüler ve hiçbiri şu ana kadar tutmadı. Halkın, saçı bitmedik yetimin hakları var bunların üstünde, bunların takipçisi olsunlar.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ