HABER MERKEZİ

Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) Meclis Toplantısı dün toplandı. 

Saat 15.30’da Keşan Belediye Başkanı ve GÜNEKAB Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, birliğe ait Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin işletilmesi konusu görüşüldü. 

Özcan, ihale şartnamesi ile ilgili Meclis üyelerine 28 Eylül 2017 Perşembe günü ihale şartnamesi ve proje ile ilgili bir sunum gerçekleştirildiğini ve detaylı bilgiler verildiğini belirterek, “Sevgili üyeler aklınıza yatmayan veya sormak istediğiniz bir şey varsa burada bunu konuşalım” dedi.

Daha sonra meclise bilgi veren GÜNEKAB Müdürü ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Engin, ihale şartnamesi ve Aktarma İstasyonu ile ilgili meclise bilgi verdi ve şu andaki firmanın 2018 Şubat ayına kadar sözleşmesinin devam edeceğini de belirtti.

Engin, yapılacak ihalenin 13-15 milyon TL tutarında olduğunu da belirtti.

Yapılan oylamayla GÜNEKAB Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin işletme ihalesinin yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Özcan, GÜNEKAB’ın bölgede önemli bir tesis olduğunu beyan ederek, “3 belediyemiz ile belde belediyelerimizin yer aldığı bu birliktelik birçok yere örnek olacak bir birlik beraberliği simgeliyor. Burada herkesin verdiği katkıya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ