HABER MERKEZİ

MHP’nin 18 Mart 2018 tarihinde olağan genel kurulunu yapacağını hatırlatan Özkan, şunları söyledi: “MHP Edirne Teşkilatları olarak, 9 ilçeden araç kaldıracağız ve genel kurulumuza katılacağız. Ankara’da yapılacak genel kurulumuza tüm partililerimizi ve hemşerilerimizi davet ediyoruz. 18 Mart’ta yapılacak olan genel kurulda, birlik ve beraberlik mesajı verilecek. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğiz. Coşkulu bir genel kurulun olacağına inanıyoruz.”

YENİKAPI RUHUYLA HAREKET EDEREK İŞBİRLİĞİNE GİDİYORUZ

Hakan Özkan sözlerine şöyle devam etti: “MHP bugüne kadar önce ülkem ve milletim noktasında hareket etti. Bundan sonra ki süreçte de aynı şekilde devam edecektir. Türkiye’nin şu an yaşadığı sıkıntıları hep birlikte görüyoruz. Yaşanan sıkıntıları bertaraf etmek için birlik, beraberlik ve Yenikapı ruhuyla hareket ederek bir işbirliğine gidiyoruz. Önümüzdeki süreç Türk Milleti ve devleti açısından hayırlı olacaktır.”

TÜRK DEVLETİ GİTTİĞİ HER YERE ADALETİ, HUZURU VE BARIŞI GETİRMİŞTİR

Bazı bölücü siyasi çevrelerin Türk Devleti’nin işgalci olduğuna yönelik söylemleri olduğunu hatırlatan Özkan sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Devleti, oluşturulmak istenen terör yapılanmalarına hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. Türk Devleti’nin işgalci olduğunu iddia etmek ahmaklıktır, terbiyesizliktir ve hainliktir. Türk Devleti hiçbir zaman işgalci olmamıştır. Aksine gittiği her yere adaleti, huzuru ve barışı getirmiştir.”