GİZEM GÖRÜR

TERÖRLE MÜZAKERE DEĞİL, MÜCADELE OLACAĞINI SAVUNDUK

Türk Devleti’nin, 30 yıldır terör belasıyla mücadele ettiğinin altını çizerek sözlerine başlayan Özkan, şunları söyledi: “MHP olarak her zaman terörle müzakere değil, mücadele olacağını savunduk. Terörle mücadele edilmesi gerektiğini geçmişte nasıl dediysek, bugün de aynı söylemleri demeye devam ediyoruz. Maalesef geçmiş yıllarda uygulanan yanlış politikalar yüzünden Türkiye’de terör bir yol aldı. Ama Türk Devleti’ni yöneten şu andaki siyasi iktidar yanlışından bizim uyarılarımıza kulak verip, terörle müzakere yolunu terk etti ve mücadeleye başladılar.”

NE YAZIK Kİ ŞEHİTLERİMİZ DE GELMEYE DEVAM EDİYOR

Türk Devleti’nin Güneydoğu’da teröre karşı büyük operasyonlar düzenlediğine dikkat çeken Hakan Özkan, “Bu operasyonlar hem şehirlerde hem de dağlarda büyük bir mücadele ile sürüyor. Türk Devleti verilen bu mücadelenin neticesinde terör belasından kurtulacak. Bu mücadele esnasında ne yazık ki şehitlerimiz de gelmeye devam ediyor. Milletimize Allah sabır versin başımız sağ olsun. Bunlar üzücü durumlardır. İnşallah bu dönem Türk Milleti’nin ve devletinin verdiği büyük mücadeleleri sonucunda terör belasından kurtuluruz. Önümüzdeki dönem inşallah terörsüz günler olur.” dedi.

MÜCADELENİN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünün yaklaştığını hatırlatan Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Hain darbe girişimi neticesinde Türk Devleti çok büyük bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Bu hain girişimi, Türk Milleti’nin gösterdiği mücadele ve kararlılıkla bertaraf etti. Bundan sonra bu tip girişimlere inşallah Türk Milleti ve devleti müsaade etmeyecektir. Hain FETÖ’cülerin devlet içerisinde varlıkları devam ediyor ama bununla mücadeleye devam ediliyor. Mücadelenin daha sıkı şekilde devam etmesi gerekiyor.”

HAİNLERLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

FETÖ’cülerle mücadele edilirken, siyasi ve ekonomik ayağının da üzerine gidilmesi gerektiğine kayıt düşen Hakan Özkan sözlerini şöyle tamamladı: “Hain FETÖ’cüleri finanse edenlerin kayrıldığı yönünde kamuoyunda bir algı ve endişe söz konusu. Bunlara müsaade edilmemeli. Türk Devleti’nin varlığı ve birliği her şeyin üstündedir. Bedeli ne olursa olsun Türk Milleti bunu ödemeye hazırdır. MHP her zaman Türk Devleti’ne ve milletine karşı yapılacak olan her türlü yanlışın karşısındadır. Türk Devleti hainlere, işbirlikçilere, teröristlere asla geçit vermeyecektir. Bu hainlerle mücadeleye devam edeceğiz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ