HABER MERKEZİ

Keşan TSO Hizmet Binasının tüm seçim koşullarına uygun olduğunu ifade eden Helvacıoğlu şunları kaydetti; 

“Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak, seçim takvimine bağlı organ seçimlerimizin 1 Nisan 2018 tarihinde Odamız Hizmet Binasında yapılması yönünde karar aldık ve bunu kamuoyu ile paylaştık.

Daha önce yeni hizmet binamızda seçim deneyimi yaşadık. 1660 m2’lik yeni hizmet binamızda ikinci seçimimizi yapıyoruz. 

Keşan TSO, Türkiye’nin ilk 10 odası arasında 5 yıldızlı hizmet veren akredite olmuş bir odadır. Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet veren odamız, 5 yıldızlı seçim yapmaya da hazırdır. 

Seçimleri Odamızda yapmamızın bir başka gerekçesi de şudur; Üyelerimize hızlı ve yerinde hizmet vermek bizim en önemli çalışma felsefemizdir. Seçim günü oy kullanacak üyelerimiz yetki belgesi alacaklar. Seçim günü olan Pazar günü Odamız Ticaret Sicil Müdürlüğü seçim süresince hizmete açık olacak ve Üyelerimiz aynı binada belgesini alarak aynı binada oykullanacaklardır.

Üyelerimize iş ve zaman kaybı yaşatmamanın peşindeyiz. 

Odamız seçim koşullarına uygun tüm donanımlara sahiptir ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’da 12.03.2018 tarih ve 2018/19 No’lu kararı ile bunu onaylamıştır.

Odamızda seçim günü; jeneratör, asansör, kafeterya, dinlenme ve toplantı odalarıile ikramlarüyelerimizin hizmetinde olacaktır.

Seçimlerin Pazar günü olması sebebiyle Odamız hizmet binasının çevresinde boş alanlar mevcuttur. 

Yine Parkomat uygulamasının Pazar günleri olmaması nedeniyle yakın park alanları kullanıma elverişlidir. Daha da önemlisi hemen oda binamızın yanında Bin araçlık Belediye otoparkı bulunmaktadır.  

Oda binamızda, tüm binanın elektrik ihtiyacını karşılayacak jeneratör ile özellikle engelli ve yaşlı üyelerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimiz için her kata servis yapan asansörümüz mevcuttur.

Asansörün arıza yapması ihtimaline karşı tam gün yetkili servis odamızda olacaktır.

İş camiası olarak biz büyük bir aileyiz. Üyelerimiz ile 1 Nisan’da huzurlu ve güvenli bir seçim yapacağız. Bize yakışan da bu olacak.

1 Nisan 2018 Pazar günü tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz.”