Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğünün hazırladığı “Bir Nefes Sıhhat” radyo programı yeni sezonda da devam edecek. İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden  konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Birey sağlıkla ilgili pek çok bilgiyi çeşitli iletişim yöntemleriyle alabilmektedir. Bu iletişim, kimi zaman yüz yüze olabilirken, kimi zaman da çeşitli kitle iletişim araçları ile gerçekleştirilmektedir. Televizyon ve radyo programları bunların başında gelmektedir.

Bu amaçla yola çıkan Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü; Edirne’nin Keşan, İpsala, Enez, Uzunköprü ilçelerinde, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ve bunlara bağlı tüm belde ve köylerde yerel yayın yapan Keşan FM ile işbirliği yaparak, 04 Aralık 2012 tarihinden beri “Bir Nefes Sıhhat” Radyo Programı’nı hazırlamaktadır. Hazırlanan radyo programlarının konuları, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen sağlıkta belirli gün ve haftalar takvimine göre, bakanlığımızın uygulamalarına, kurumumuzun hizmetlerine ve sağlık mevzuatlarına uygun olarak seçilmektedir. Program konukları,  programın konusuna göre alanında uzman kişilerden seçilmektedir.

Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Keşan FM organizasyonu ile düzenlenen “Bir Nefes Sıhhat” Radyo Programı yeni sezonda 17.09.2014 tarihinden itibaren her hafta Çarşamba günleri saat: 14.15-15.00 saatleri arasında dinleyicileriyle buluşuyor.”