14 Ağustos 2001’in Türk siyasi tarihinden silinmeyecek bir hareketin doğum tarihi olduğunu belirten Boyalık, “14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti,  sadece Türk siyaset tarihinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareket olarak doğmuştur. 14 Ağustos 2001, Türk demokrasi tarihine kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazılmıştır. Türkiye'nin siyasi ve ekonomik alanda büyük sıkıntılar yaşadığı, hayal ve ümitlerin yok olduğu bir dönemde tarih sahnesine çıkan AK Parti ile yeni bir dönem başladı. AK Parti, ülke yönetimine geçtiği günden bugüne birçok önemli projeye imza atmış ve ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.” dedi.

AK Parti’nin önüne birçok engelin geldiğini ancak, dik duruşlu lider ve milletin desteği ile bu engelleri aştığını dile getiren Hüseyin Boyalık, şunları söyledi: “Ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır. Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz'da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler, birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamış ve başaramayacaklarını anlamışlardır. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir."

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana tüm birçok önemli projeye imza atıldığını kaydeden Boyalık, AK Parti ile ekonomide, sanayide, tarımda büyük hamleler kaydeden ülkemiz her yönden şu ana kadar görülmemiş değerlere kavuşmuştur. Sağlık alanında reform niteliğinde kararlara, uygulamalara imza atılmış, insanlarımızın bu anlamdaki ihtiyaçları en güzel şekilde karşılanmıştır. Yine aynı şekilde eğitimde, sosyal yaşamda reform niteliğinde değişim ve dönüşümlere imza atıldığı AK Parti döneminde çocuklarımız eğitimde şu ana kadar yararlanamadıkları onlarca fırsattan faydalandılar. Bunun sonucu da, insanlarımıza mutluluk, öz güven, geleceği daha güçlü ve olumlu görmek olarak yansıdı ve 'Yeni Türkiye Yolunda' hedefinin birçok yönden temeli atılmış oldu. Her zaman ve her mekanda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile 2053 ve 2071 Türkiye'sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin 16'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” diye konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ