S.S. 25 No’lu Keşan Şehiriçi Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde gerçekleştirilen seçimi kazanan İbrahim Ezer, dün yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Görev dağılımının yaparak, çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Ezer, “Güzel bir seçim oldu ancak bazı olmaması gereken olaylardan dolayı üzüldük. Üyelerin verdiği karara saygı duyuyoruz. Biz yeni yönetim olarak Kaymakamlıkla, Belediye’yle, Emniyet’le ortak ve uyumlu bir çalışma yürüteceğiz. Üyelerimize elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

BİR HİZMET GÖREVİ ALDIK

İbrahim Ezer, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirerek, şunları söyledi: “Bir hizmet görevi aldık. Bölücülüğe değil birleştirmeye geldik. Buradaki tüm arkadaşlarımızla birlik içersinde, onlara her anlamda yardımcı olmak amacıyla bu göreve geldik. Bütün herkese ağabeylik etmek ve en iyi hizmeti vermek için bu göreve geldik. Tüm arkadaşlarımızı toplayıp, birlik içersinde tek listeli seçimler olması için çalışacağız. Kavgaların biterek, dostluğun daha ön planda olduğu seçimler yapacağız. Ben buraya bir yıllık olarak gelmedim. Bu kooperatife daha uzun süre hizmet etmek istiyorum. Zamanım dolduğumda da bu görevi başka arkadaşlarıma bırakmaya hazırım. Ancak önceliğim bu kooperatifi daha iyi yerlere getirmek.”

S.S. 25 No’lu Keşan Şehir içi Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yan kuruluşu olan KETUS ile ilgili de ise görev değişikliğinin olmadığını dile getiren Ezer, Davut Aydın’ın görevinin halen sürdüğünü kaydetti.