GİZEM GÖRÜR

Önceki zamanlara bakıldığında sadece Keşan’daki engellilere bile yeterli derecede hizmet verilemediğini ancak yardımsever vatandaşlar sayesinde şu anda, Keşan, İpsala, Enez, Malkara ve Uzunköprü’nün birçok köyü ile merkezlerine kadar hizmet verebildiklerini söyleyen Büyükkayhan, “Diğer bir konumuz ise engellilerimiz kullanmış olduğu sudur. Şu anda Keşan ve köylerindeki engellilere gerçekten ne kadar, hangi şartlarda ve nasıl su verildiğinin araştırması derneğimiz tarafından devam ediyor.” şeklinde konuştu.

ENGELLİLERE HAKKINI VERENLERE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ

İsmail Büyükkayhan, açıklamasına şöyle devam etti: “Biz bir siyasi kuruluş değiliz. Hangi partiden olursa olsun dernek üyelerimize hizmet vermek, bizim görevimizdir. Bu nedenle, kişinin A ve ya B partili olması değil, derneğimize üye olması, o kişinin haklarını aramamız için bize bir sebeptir. Engellilerin su sorunu ile ilgili olarak, Keşan dahilinde hizmet verdiğimiz ilçelerimizin belediyeleri ve muhtarlarıyla birlikte bu konunun arkasını bırakmıyoruz ve çalışmalarımız devam ediyor. Engellilere hakkını verenlere büyük saygı duyuyoruz ancak ‘veriyoruz’ deyip vermeyenler ile ilgili devamlı açıklamalar yapmak, bizim asli görevimiz olduğuna inanıyorum.”

TEKRAR İNDİRİMLİ EKMEK ALMASI GÜNDEME GELECEKTİR

Keşan’daki engelliler için bir müjdesi olduğuna dikkat çeken Büyükkayhan, şunları söyledi: “Keşan’daki engellilerimiz, daha önce yüzde 50 ve üzeri indirimli ekmek alıyorlardı. Ramazan ayının başında bu indirim durduruldu. Ancak o günden bu güne kadar, yaptığım şahsi çalışmalarım neticesinde bazı işyerlerinden engellilerimizin tekrar indirimli ekmek alması gündeme gelecektir ve bunu ileriki günlerde ayrıntılı bir şekilde açıklayacağım.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ