GİZEM GÖRÜR

Sabah saatlerinde Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gelen Cırıt ile beraberindekileri, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz ile şube müdürleri karşıladı. Burada personeli ziyaret eden Hakan Cırıt, daha sonra düzenlediği toplantıda; Keşan'daki eğitim-öğretim, öğretmen, öğrenci, okulların fiziki yapıları ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Cırıt ve beraberindeki heyet, buradaki toplantının ardından, Keşan Kaymakamı Nuri Özder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Hakan Cırıt ve Özder, Keşan'ın eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulundular.

OKULLAR GEZİLDİ

Hakan Cırıt ve Saz, ziyaretten sonra da Keşan Dr. Rıfat Osman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Pansiyonu, Bademlik İlkokulu-Ortaokulu, Şehit Er Akın Buluş İlkokulu, Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Raşit Efendi İlkokulu, Yekta Baydar Ortaokulu ve Süleyman Paşa İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret ederek, okulların 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı için yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Cırıt, yapımı devam eden Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi-Pansiyonu-Spor Salonu ile yapımı devam eden Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye binalarını gezerek yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

SINIFLAR DA ZİYARET EDİLDİ

Hakan Cırıt ve beraberindeki heyet, Keşan Yekta Bayrak Ortaokulu'na giderek, 8. sınıflar ortak sınavları Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kursları'na devam eden öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları da ziyaret etti. Öğrencilere ücretsiz olarak eğitim verilen Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kursları'nın, öğrenciler için önemine değinen Cırıt, öğrencilere kurslara devam etmelerini söyledi. Planlı ders çalışmanın önemine de değinen Hakan Cırıt, öğrencilere derslerini çalışırken stres yapmamalarını, sportif ve sosyal faaliyetlere de zaman ayırmalarını, planlı bir şekilde sınava hazırlanırlar ise başarıya ulaşacaklarını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt, öğrencilere başarılar dilerken, öğrenciler de Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kursları'ndan memnun olduklarını, böyle bir hizmeti ücretsiz olarak kendilerine sunan tüm yetkililere teşekkür ettiklerini söylediler.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ