Kaymakam Bekir Dınkırcı, Başkanlığında 5442 Sayılı Kanunun 40. Maddesine istinaden İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda dün yapıldı.

ÖDENEKLERİMİZİ ZAMANINDA KULLANMALIYIZ

Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Kurum Müdürleri, Belde Belediye Başkanları ve Merkez Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Kaymakam Bekir Dınkırcı, yaptığı konuşmada, “Bölgenin parlayan yıldızı olan Keşan’ı kurumlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek yönetim yerine yönetişimi kullanarak daha da ileriye götürmek için çalışmalıyız. Tüm kurumlarımız olarak yatırımlarımızı takip ederek ödeneklerimizi zamanında kullanmalıyız.” şeklinde konuştu.

DINKIRCI: “KEŞAN’IN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”

Kaymakam Dınkırcı konuşmasına şöyle devam etti: “İlçemizin 64 km’lik sahili ile turizmin gelişmesi için Belediyemiz, Jandarma Komutanlığımız Sağlık Müdürlüğümüz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve ilgili kurumlar olmak üzere gerekli tedbirlerin alınarak başta boğulma olaylarının önlenmesi ile gıda, gürültü, trafik vb. gibi turizmi ilgilendiren konuların üzerlerinde önemle durularak gerekli çalışmaların yapılması ayrıca İlçemiz Enez yolu üzerinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisinde hububat alımlarının devam edildiği ve turizm yolu olması sebebiyle gerekli trafik tedbirlerinin alınmalı. İlçemizde Orman yangınlarının önlenmesi konusunda başta Orman İşletme Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kamu, kurum, kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek ormanlarımıza sahip çıkılmasını, İstihdama yönelik çalışmalar yapılarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, İŞKUR ‘ la özel ihtimam gerektiren vatandaşlarımız ve tüm vatandaşlarımıza yönelik kursların ve somut proje sayılarının arttırılması, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü Müftülük ve diğer kurumlar tarafından çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sportif ve eğitim ile ilgili kurslar açılarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması sağlanmalı.” Keşan’ın geleceği açısından köylerimizde ve şehir merkezimizde yaşayan özel ihtimam gerektiren vatandaşlarımızın da istihdamı ve eğitimlerine değinerek bu konuda kamu, özel, sivil, sosyal, siyasal atanmış seçilmiş tüm kesim ve kesitlerin çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “Keşan’ın geleceğinin birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı saygı, sevgi ile daha iyi olacağını, bunun içinde herkesi Keşan’ın geleceğine sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Toplantı katılımcıların söz alarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ile sona erdi.