HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi’nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda saat 13.00’de başlayan toplantıya; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Ankara İmar Planlama Harita Kentsel Dönüşüm Şirketi’nden Şehir Plancısı Okan Erkılıç, İlbank Şehir Plancısı Birgül Ekşi, Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sebahattin Eren, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Şehir Plancısı Güliz Uslu Ergenler ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda söz alan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Özel Keşan Hastanesi ile Enez Kavşağı arasında kalan ticari alanda yan yolun anayola çıkış eksikleri bulunduğunu belirterek, “Planlar son halini alırken yan yollardan ana yola çıkış bırakılması esnaflarımızdan bize iletilen talepler. Biz de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın talebi olarak bunu Keşan Belediyesi’ne resmi olarak ileteceğiz. İmar planları Keşan’ımız için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Erkılıç’ın imar planları ile ilgili verdiği detaylı bilginin ardından toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

İmar Planları ile 1 aylık askı süresi 28 Ağustos’ta dolacak. İmar planlarına itiraz bulunan vatandaşların 28 Ağustos tarihine kadar itirazlarını Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yapabilecekleri ve daha sonra da bu itirazların değerlendirilerek planları son halini alacağı açıklandı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ