HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. oturumu dün yapıldı.

Saat 17.00’de başlayan ve Meclis 1. Başkan Vekili Ercan Ersoylu başkanlığında toplanan Meclis’te, CHP’li Üyeler Feridun Tümer, Yılmaz Başol ve Bayram Şeker mazeretleri nedeniyle izinli sayıldı.

Toplantıda ilk olarak gündemin 2. Maddesi olarak yer alan 2018 Yılı Performans Programı’nın 1. Madde olarak görüşülmesi önergesi oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.

Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen maddeler görüşüldü.

İlk olarak performans programı ile ilgili Meclis üyelerine bilgi veren Ersoylu, programı oylamaya sundu.

Oy çokluğu ile kabul edilen madde sonrası 2018 Yılı Bütçesi görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’na göre gelir ve gider bütçesini 85.500.000 TL olarak belirlediğinin açıkladığı toplantıda bu madde de oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak SS. 25 No’lu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığının Yolcu Taşıma Ücret Tarifesi Taleplerinin görüşülmesi maddesi ele alındı.

Yapılan görüşmeler sonrasında yeni minibüs ücret tarifesi oy birliği ile indi-bindi 2,25 TL, terminal 2,25 TL öğrenci 1,25 TL olarak kabul edildi.

Toplantıyı kapatan Ersoylu, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri başta olmak üzere Meclis üyelerine teşekkür etti ve alınan kararların Keşan’a ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Aralık Ayı Meclis Toplantısı 7 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek ve saat 17.00’de başlayacak.