AYŞİN SEÇİL GEZER

Saros OSGB Sorumlu Müdürü Erhan Engin, bu protokol kapsamında Saros OSGB müşterilerinin iş yerlerindeki makine ve ekipmanların periyodik kontrollerini indirimli olacak yapacaklarını kaydetti.

Engin, bu periyodik kontrollerin yapılmasının zorunlu olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan MMO (Makine Mühendisleri Odası) Edirne Şube Müdürü Gülru Topçu da firmalarda kullanılan basınçlı kapların ve çeşitli kaldırma makinelerinin güvenliği için düzenli kontrollerinin yapılması gerektiğine dikkat çekti. 

Topçu “İşin gereğince kaliteli, düzgün bir şekilde yönetmeliklere uygun olarak periyodik kontrol faaliyetleri yürütüyoruz. Belli bir indirim oranında periyodik kontrol hizmeti almak istediler. Herkes faydalanabilsin diye Saros OSGB’ye özel indirim yaptık. Böylece aramızda bir iş birliği sağlamış olacağız.” dedi.

TÜKETİCİLERİMİZ DE KAZANACAK, İŞ YERİ SAHİPLERİMİZ DE AVANTAJLI OLACAK

Son olarak konuşan MMO Keşan İlçe Temsilcilik Başkanı Mehmet Ali Şahin ise “Yapıla protokol çevreye hayırlı olsun. Bununla ilgili sıkıntılar vardı. Mühendisler Odası da iyi bir yaklaşım sağlayarak belli oranlarda indirim yapacağını beyan etti. Böylece tüketicilerimiz de kazanacak, iş yeri sahiplerimiz de avantajlı olacak.”