Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Orhan Yamak, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı personelin, 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yangın Olay Yeri İnceleme” kursuna katılacağını bildirdi.

Yamak, kursta, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline; yangın yeri incelemesi, kundaklama nedenleri, kundaklama vasıtaları, elektrik nedeniyle çıkan yangınlar, oto yangınları konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verileceğini söyledi.

Orhan Yamak, bu eğitim sayesinde yangın sonrası incelemelerde İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin daha doğru ve bilimsel yaklaşımlarla hareket edeceğini ve yangına ilişkin kanaat oluşturacaklarını aktardı.

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün; araç, ekipman ile personel eğitimi konusunda bölgenin en güçlü itfaiyesi konumunda olduğunu belirten Yamak, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin değişen ve gelişen şartlara göre en doğru şekilde bilgi donanımı edinmek için kurslara katılımlarının süreceğini aktardı.