** Enez Kavşağı’ndaki çalışma bir can aldı

** Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Özge Ateşal, 1 hafta sonra mezun olacaktı

 

Dün saat 06.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet Enez Kavşağı’ndaki yol çalışması nedeniyle açılan yaklaşık 10 metre derinliğindeki kanala uçtu. Kazada araçta bulunan 17 yaşındaki Özge Ateşal hayatını kaybederken, araç sürücüsü 21 yaşındaki Volkan Şen ile araçta bulunan 19 yaşındaki Ceylan Civelek yaralandı.

Kaza; Gelibolu’dan Keşan yönüne seyreden Volkan Şen yönetimindeki 22 RS 845 plakalı kamyonetin, Enez Kavşağı’na yaklaşık 100 metre kala önünde giden bir aracı sollaması ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce yol çalışması nedeniyle konulan dubalara çarpması ve yoldan çıkarak kanalete uçmasıyla meydana geldi.

Kavşak çalışması nedeniyle şantiyede bulunan işçilerin kazayı görüp haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulansları, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait kaza kırım aracı ile polis geldi. Kazada yaralanan Şen ve Civelek ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ateşal’ın cenazesi ise nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Özge Ateşal’ın cenazesi daha sonra ise otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ceylan Civelek ise daha sonra Özel Keşan Hastanesi’ne kaldırıldı.

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİ ÖZGE ATEŞAL, HAFTAYA MEZUN OLACAKTI...

Aslen İpsala’nın İbriktepe Köyü’nden olan ve annesi ile birlikte Keşan’da ikamet eden Özge Ateşal’ın Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü 12. sınıf öğrencisi olduğu, okulunun 15 Haziran 2014 Perşembe günü yapılacak mezuniyet töreninde giyeceği kep ve cüppeyle çekilmiş fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı görüldü.

Öte yandan Ateşal’ın 11 Ocak 2014 tarihinde intihar girişiminde bulunması nedeniyle Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı da öğrenildi.