** 56 yaşındaki Hanife İnce hayatını kaybederken, yaralılardan 43 günlük bebek Bora İnce, 3 yaşında Erdoğan İnce, 13 yaşındaki Erol Enez Güden, Tülin İnce ile Mustafa Evren İnce ve Arzu Güden Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

 

Dün saat 06.45 sıralarında Keşan-Gelibolu karayolunda meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, Keşan’dan Gelibolu yönüne seyreden Mustafa Evren İnce (33) yönetimindeki 17 SE 646 plakalı kamyonetin, Evreşe Beldesi sapağı yakınlarına geldiğinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce yolun solundaki orta refüje çıkması ve ardından takla atması ile meydana geldi.

Kazada, sürücü Mustafa Evren İnce ile kamyonette bulunan eşi Tülin İnce (32), çocukları 43 günlük Bora İnce ve 3 yaşında Erdoğan İnce, annesi Hanife İnce (56) ile yakınları Aruz Güden (47) ve 13 yaşındaki Erol Enez Güden yaralandı. Olay yerine Keşan ve Gelibolu 112 Acil Servis ambulansları sevk edildi.

Yaralılardan Gelibolu Devlet Hastanesi’ne götürülen Hanife İnce tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek, cenazesi hastane morguna konuldu.

Keşan Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralılar 43 günlük bebek Bora İnce, 3 yaşında Erdoğan İnce, 13 yaşındaki Erol Enes Güden, Tülin İnce, Mustafa Evren İnce ve Arzu Güden ise tedavi altına alındı. Erol Enes Güden, daha sonra Edirne’deki Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Sürücü Mustafa Evren İnce’nin Bozcaada’da Güveç Ocakbaşı Restaurant’ın sahibi olduğu, ailesi ve yakınları ile birlikte Bozcaada’ya gittikleri öğrenildi.

AHMET YILDIZ, YARALI HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Kaza haberinin bilgisini alan Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız da, Keşan Devlet Hastanesi’ne gelerek memleketlisi olan hemşehrilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.