Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi olarak hizmet verecek

Aile ve Sosyal Politikalar Keşan İlçe Müdürü Nergis Karaağaçlı, şu an için faaliyet yürüttükleri

kurumun, yılbaşından itibaren kapanacağını bildirerek, 2014 yılının başından itibaren bunun yerine kurulan Sosyal Hizmet Merkezi olarak faaliyet yürüteceklerini söyledi. Karaağaçlı ayrıca, yeni oluşumun onayının Ankara’dan geldiğini ve bu kapsamdaki çalışmalar doğrultunda Bademlik mevkiinde bulunan 2 No’lu Toplum Sağlığı Merkezi’ne taşınma hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ

Aile ve Sosyal Politikalar Keşan İlçe Müdürlüğü’nün, yılbaşından itibaren kapatılacağını bildirerek, bu kurumun yerine, Ankara’dan onayı gelen Sosyal Hizmet Merkezi’nin hizmet vereceğini söyleyen Karaağaçlı,  Sosyal Hizmet Merkezi’nin amacının, arz doğrultusunda çalışmak olduğunun altını çizdi. Nergis Karaağaçlı, “Yani artık hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz. Sosyal hizmete muhtaç vatandaşların tespitini mahalle mahalle gezerek kendimiz yapacağız. Toplum Merkezleri ve Aile Danışma Merkezleri de Sosyal Hizmet Merkezleri bünyesinde olacak.” dedi.

DÖRT DÖRTLÜK BİR MERKEZ OLACAĞIZ

Aile ve Sosyal Politikalar Keşan İlçe Müdürlüğü’nün kapatılması nedeniyle, Kunduracılar Caddesi’ndeki binanın, Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bırakılacağını ifade eden Karaağaçlı, “Bize ait olan eski 2 No’lu Sağlık Ocağı binasının zemin ve 4. katlarında hizmet vereceğiz. Taşınma işlemlerimiz hafta içerisinde tamamlanarak, vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız. Bu yapılanma, 2014 yılının sonuna kadar tamamlanacak ve dört dörtlük bir merkez olarak
hizmet vereceğiz”
dedi.