29 Mart 2014 Cumartesi günü saat 17.00 sıralarında Radyolink mevkisinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Kaza, verici istasyonunun bulunduğu tepenin alt kısmındaki yolda meydana geldi. Keşan yönüne gelen Yücel Aydemir (26) yönetimindeki 22 PK 773 plakalı araç, orman yolundan yaklaşık 50 metre aşağıya uçtu. Bir ağacı kıran ve başka bir ağaca çarparak duran aracın sürücüsü Aydemir ile araçta bulunan Tuğçe Kahveci (18) ağır yaralandı.

Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Yücel Aydemir, 112 Acil Servis’i arayarak, sağlık ekiplerini çağırdı.

Olay yerine, Acil Servis ambulansı, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri geldi. Ekipler ormanlık alanda yaptıkları yaklaşık yarım saatlik arama sonunda yaralılara ulaşırken, Aydemir’in yardım aramak için 150 metre kadar sürünerek gittiği anlaşıldı.

Sağlık ekipleri, kaza sırasında araçtan fırlayan Tuğçe Kahveci’nin kalbinin durmuş olduğunu belirleyerek müdahalede bulundu ve kalbini yeniden çalıştırmayı başardı. Yaralılar ambulansla Keşan Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak Kahveci burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Keşan Kız Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Tuğçe Kahveci'nin ölüm haberini alarak hastaneye gelen ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kahveci'nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.