14 Ağustos 2014 Çarşamba akşamı saat 20.45 sıralarında Keşan-Gelibolu Karayolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden İzzetiye Köyü’nden 37 yaşındaki Gönül Şahin, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından İzzetiye Köyü’nde toprağa verildi.

14 Ağustos’ta geçirdiği kazanın ardından karnındaki ikiz bebekleri ile kurtarılamayarak hayatını kaybeden Şahin’in cenazesi, nöbetçi cumhuriyet savcısı Sinan Yüksel’in incelemesinin ardından otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

Dün köyü olan İzzetiye’ye getirilen Gönül Şahin’in cenazesi, ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Öte yandan kazanın ardından gözaltına alınan 34 KG 2626 plakalı otomobil sürücüsü Kemal Şahin, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından, suçsuz bulunması nedeniyle serbest bırakıldı. Diğer yaralı sürücü Özgür Şahin’in ise Keşan Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından ifadeye çağırılacağı kaydedildi. Kazada ağır yaralanan ve Edirne’deki Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Merve Şahin’in hayati tehlikesini atlatarak, servise alındığı öğrenildi.

İzzetiye Köyü halkından olan Gönül Şahin; Murat ve Ramiye Kurt’un kızları, Özgür Şahin’in eşi, Merve, Aysimay ve Nursima’nın anneleri idi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.