Gelibolu’ya bağlı Evreşe Beldesi sapağı yakınlarında yoldan çıkıp orta refüje çarparak takla atan otomobilde hayatını kaybeden 72 yaşındaki Gürhan Yapıcıer ile yanındaki 70 yaşındaki eşi Nurten Yapıcıer memleketleri Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde toprağa verildi.

Geçen Çarşamba günü meydana gelen kazada Keşan- Gelibolu Karayolu Evreşe Beldesi Sapağı yakınlarında Gelibolu’ya gitmek için yola çıkan Gürhan Yapıcıer yönetimindeki 35 ER 207 plakalı otomobil, Evreşe Beldesi Sapağı yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak duble yolu ayıran refüje çarpıp takla attı. Kazada sürücü Gürhan Yapıcıer olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan eşi Nurten Yapıcıer ile kızları Alev Özsoy ağır yaralandı. Durumları ağır olan Nurten Yapıcıer ve Alev Özsoy, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Nurten Yapıcıer tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü mezunu olan 2 çocuk babası Gürhan Yapıcıer, Günaydın Gazetesi’nin ve Türk Haberler Ajansı’nın Lüleburgaz muhabirliğini yapmıştı. Gürhan ve emekli öğretmen eşi Nurten Yapıcıer, Lüleburgaz Kurtuluş Camiinde kılınan cenaze namazından sonra yeni mezarlıkta toprağa verildi. Öte yandan Alev Özsoy’un yoğun bakımdan çıkartılarak, ortopedi servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.