GİZEM GÖRÜR

Özcan, İlköğretim Haftası programı için kendisine ilgili kurumdan davetiyenin geç ulaştığı iddialarını doğrularken, geçtiğimiz gün Anafartalar Caddesi’nde kesilen iki ağaç için de değerlendirmede bulundu. Aynı zamanda Özcan, Ferhatağa Köprüsü’nün tarihi eser çıkması ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

CUMA GÜNÜ SAAT 15.00’E KADAR BİZE DAVETİYE ULAŞMAMIŞTI

İlköğretim Haftası programı için kendilerine davetiyenin çok geç ulaştırıldığı iddialarının doğru olup olmaması ile ilgili soruya cevap veren Mehmet Özcan, “Biz davetiye bekledik. Cuma günü akşamüzerine doğru arayıp sekretere bize davetiye olup olmadığını sorduk. ‘Yok’ dedi, sonra ‘Size gönderildi’ şeklinde ifadelerde bulunuldu. Cuma günü saat 15.00’e kadar bize davetiye ulaşmamıştı. Sonra 17.00 gibi davetiye ulaştı bilgisini aldım. Önemli değil, problem değil. Sorduğunuz için yanıt verdim sadece.” şeklinde konuştu.

BİNLERCESİNİ EKTİK

Özcan, Anafartalar Caddesi’nde kesilen iki ağaç için ise şu değerlendirmede bulundu: “Anafartalar caddesinde kesilen ağaçlar için Orman İşletme’ye danışıldı. Elimizde ‘Kesebilirsiniz’ raporu var. Kurumuş iki tane yaşlı akasya ağacı var. Danışılmadan yapılmış bir iş değil bu. Vakti zamanında oraya dikilmiş fakat şimdi yolu genişletmemiz lazım. Ne yapacağız kalsın mı orda? Biz de ağacımıza, yeşilimize önem veriyoruz. Asırlık tarihi bir çınar ağacı olur, bırakırız, etrafından araçlar geçsin. Tarihi bir değeri yok, ömrünü doldurmuş, kurumaya yüz tutmuş iki tane akasya ağacı. Binlercesini ektik. Kediler fare mi yakaladı yani?”

EKİPLERİMİZ RASİM ERGENE CADDESİ’NDE ÇALIŞIYOR

Özcan, değerlendirmesine yol çalışmaları hakkında bilgi vererek şöyle devam etti: “Yol çalışmalarımız hızla devam ediyor. Biliyorsunuz ekiplerimiz Rasim Ergene Caddesi’nde çalışıyor. Ensaray’ın önünden başlayacaktık çalışmalara fakat şu an orada GAZDAŞ’ın çalışması varmış. Mecburen bitmesini bekleyeceğiz. Kurtuluş ve Anafartalar Caddesi’nin batıda kalan bölümü, Sarıkız Konakları’nın karşısı, Merkezkent’in içerisi var. Bir de Ferhatağa Köprüsü’nün olduğu bölüm var. Hayırlısı ile bitecek çalışmalar.”

ALTERNATİF BİR GEÇİŞ PLANLANIYOR

Mehmet Özcan, Ferhatağa Köprüsü’nün tarihi eser çıkması ile ilgili de değerlendirmede bulunarak açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Ferhatağa Köprüsü’nü tarihi eser olarak belirlemişler doğrudur. Cumartesi günü Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu geldiğinde yeni yapılan arıtmaların olduğu yerde konuyu görüştük. Yeni İmar planlarında zaten onayımız var. Köprüye dokunmadan alternatif bir geçiş planlanıyor. Planlara uygun alternatif bir köprü ile bu sorunumuz da çözülecek.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ