Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; borç yapılandırılması ile ilgili bilgiler verildi.

6552 Sayılı Kanun’a göre emlak ve çevre temizlik vergisi ile emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile bunlara bağlı gecikme zamlarının madde kapsamında yapılandırılması ile su abonelerinin su kullanımından kaynaklanan alacakları ile bunlara bağlı fer’i (sözleşmelerde düzenlenen her türlü ceza ve zamlar dahil) alacaklarının madde kapsamında 30 Nisan 2014 tarihinden önceki borçlarını yapılandırmak için 1 Aralık 2014 mesai bitimine kadar Keşan Belediyesi’ne müracaat etmeleri gerektiği hatırlatılan açıklamada, yapılandırma işleminden faydalanmak isteyen vatandaşların;  6,9,12 ve 18 taksit seçeneklerinden birini seçebilecekleri bildirildi.

Açıklamada, taksitlerin 2’şer aylık dönemler halinde ödeneceği, peşin ve 1 taksit ödeme süresinin 31 Aralık 2014’te sona ereceği ifade edildi.

Açıklamada, yapılandırma ile ilgili olarak yarın da mesai yapılacağı ve vatandaşların yapılandırma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.