DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İşyeri Temsilciği seçimlerinde aday olacaklarını açıklayan temsilciler dün, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Saat 10.15 sıralarında ilk olarak, Keşan Belediyesi Başkan Yardımcıları; Salim Şevik ve Cengizhan Aktan’ı ziyaret etti. Şevik ve Aktan da, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, adaylara seçimlerde başarı diledi.

BELEDİYE DE 115 SENDİKA ÜYESİ VAR

Heyet; daha sonra sendika üyelerini ziyaret ederek, yapılacak seçimlerde destek istedi.  Adaylar ziyaret ettikleri üyelere, “Listemizi hazırladık ve seçimlere hazırız” Keşan Belediyesi’nde yaklaşık 115 sendika üyesinin bulunduğunu hatırlatarak, sözlerine başlayan adaylar, şunları söyledi: “Üyelerimizin bizlere verdiği destek sayesinde, aday olma yönünde karar aldık. Bu çerçevede; listemizi hazırladık ve seçimlere hazırız. Bize inanan ve güven tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Seçim süresince tüm üyelerimizi ziyaret ederek, desteklerini isteyeceğiz” dedi.

SEÇİM TARİHİNİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ”

Adaylar açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Listemizi hazırladık ve seçim çalışmalarımızın startını verdik. Ancak, seçim tarihi şuan itibariyle açıklanmadı. Bundan ötürü de, DİSK/Genel-İş Sendikası Trakya Şubesi’nin seçim tarihini biran önce açıklamasını istiyoruz.”

 İşyeri Temsilciği seçimlerinde aday olacaklar ise, şöyle: Temsilci: Kamil Tunca, Emre Gürel ve Murat Karavil. Disiplin: Hasan Özer ve Mustafa Öztürk. İzin Kurulu: Zeliha Güler ve Hüseyin Sank. Hasar Tespit: Erol Arsöz, İlyas Engin ve Erol Çakır.