Keşan Belediyesi’nde geleneksel olarak her yıl gerçekleşen Keşan Dallığı 14 Mayıs 2017 Pazar günü yapıldı.

Kılıçköy Korusu’nda gerçekleşen Dallık Eğlenceleri’ne Keşan ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Keşan Belediyesi’nce hazırlanan misafir çadırına Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Feyzi Engin,  Edirne İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Yetim, Keşan Belediye Meclis Üyeleri Ercan ErsoyluNurgül Yıldırım, İbrahim Dinç, Ahmet Çinku, Şeref Uvacıklı, Harun Komanlı ve eşleri ile Kocaeli CHP  İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç katıldılar.

Burada bir açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, katılan tüm konuklara teşekkür ederek, “Geleneksel Dallık Eğlencelerimiz halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşiyor. Aynı zamanda Anneler Günü’nü de kutluyoruz.  Burada birliktelik ve beraberlik gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim. Baharın gelişini bu etkinliklerimiz ile kutluyoruz. Umuyoruz ki ülkemizin her yeri böyle olsun, barış ve kardeşlik içinde insanlarımız huzur bulsun.” dedi.

Özcan ve eşi Şengül Özcan daha sonra Dallık alanını yaklaşık 3 saat süreyle gezerek ailelerle buluşarak bayanların Anneler Günü’nü kutladılar ve karanfil hediye ettiler.

Keşanlı vatandaşlar da Özcan ve eşine bu nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından ayrıca çocuklara da top ve atlama ipi dağıtıldı.

Dallık Şenlikleri neşe içersinde devam etti.