Geçtiğimiz Nisan ayı başında kurulan ve Kurucu Başkanlığı’nı Fikret Akan’ın yaptığı Keşan İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı 15 Haziran 2014 Pazar günü Keşan Engelliler Parkı’nda saat 14.00’te yapılacak.

Kulübün çalışmaları ve genel kurul toplantısı hakkında dün açıklamalarda bulunan Akan, sezon açılışı için 8 Haziran Pazar günü tüm yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu ile Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda toplanacaklarınıve 9 Haziran Pazartesi günü de Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Keşan

Belediyesi’ne ait semt sahasında sezon açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

İlk genel kurul toplantısı için gerekli çalışmaları yürüttüklerini ve burada yapılacak olan görev bölümünün ardından Keşan’da gençlerin spora yönlendirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını da ifade eden Akan, 7 ile 17 yaş aralığındaki tüm gençleri futbol takımlarına katılmaya davet etti.

Açıklamasını, Keşan’da gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda herkesin hemfikir olduğunu ancak iş uygulamaya geldiğinde kimsenin herhangi bir faaliyette bulunmadığını ve bunun da ilçemizde yaşayan herkes tarafından çok iyi bilindiğini ifade ederek sürdüren Akan, şöyle konuştu:

AMACIMIZ PROFESYONEL FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK

“Gençlerimizin zamanını en iyi şekilde geçirmeleri, sosyal aktivitelere katılmalarının bir yoluda spor kulüpleridir. İlçemizde yeni kurulan Keşan İdman Yurdu Spor Kulübü de bu amaçla hizmet verecek. 7 ile 17 yaş arası gençlerimizin biraraya gelmesi, aynı havayı soluması, arkadaşlık ortamını en iyi şekilde yaşaması ve belli bir disiplin altında olması sağlanacak. Futbol takımlarımız yetenekli ve bu işe gönül vermiş gençlerden oluşturulacak. Sonuçta bu işten Keşan da para kazanacak. Kulüp olarak temel amacımız Türk Futbolu’na profesyonel futbolcular yetiştirmektir.  Kulübümüz bu iş için Keşan Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan semt sahası ile anlaşmış ve gerekli izni almıştır. Antrenör olarak da bu işe Keşan’da gönül vermiş ve sadece işi futbol olan Ahmet Erol (Kaptan Ahmet) ile anlaştık. Amacı sadece Keşan’ın çocuk ve gençlerine hizmet olan kulübümüze, gerek velilerimizin gerekse Keşan kamuoyunun gerekli desteği vereceğine olan inancımız sonsuzdur.”