AYŞİN SEÇİL GEZER

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda dün, saat 13.00 sıralarında başlayan toplantıya; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Kadir Mutaf, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yusuf Cemil Çakıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yaşar Arıkan ve Uğurcan Urgan, Kadın Girişimciler Komitesi Üyesi Aysel Saygı ve Park 48 Şirketi Genel Koordinatörü Ali Haydar Balkav ile şirket yetkilileri katıldı. 

Toplantıda ilk olarak Mutaf konuştu. 

FİRMA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kadir Mutaf şunları söyledi: “Keşan’da parkomat işletmeciliğini yapan Ali Bey ve Samet Bey ile birlikteyiz. Daha önceden yapmış olduğumuz görüşmelerde parkomat sürecini ve bölgemizdeki işleyişi hakkında görüşmelerimiz olmuştu. Bu görüşmeler kapsamında oda üyelerimize yönelik neler yapabiliriz birlikte düşündük ve sonunda bir mutabakata vardık. Bugün yapmış olduğumuz protokolden sonra parkomat uygulamalarının geçerli olduğu alanlarda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel yüzde 20 indirim uygulanacak ve aylık abonmanlarda geçerli olacak. Oda üyelerimiz bir araç ruhsatının fotokopisi ve oda faaliyet belgesi ile Belediye Hizmet Binası’ndaki Park 22 merkezine gidip kayıtlarını yaptırabilirler. Firma yetkililerine yapmış oldukları bu fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Geçiş süreçlerinde bazı aksaklıklar ve eksiklikler olabiliyor firma yetkililerinin çözüm odaklı olması, oda olarak bizlere yaklaşımı memnun ediyor.” 

YÜZDE 20 İNDİRİM YAPTIK

Mutaf’ın ardından söz alan Balkav, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile uyumlu bir iletişimimiz var. Oda üyelerimize farklılık yaratmak amacıyla, farkındalık yaratmak amacıyla yüzde 20 gibi bir indirim yaptık. Kuruluşumuzdan bugüne kadar Ticaret Odamızın bize vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Çözüm odaklı çalışmalarımız var. Tamamı Keşanlı olmak üzere 42 arkadaşımızın bir iş kapısı olarak çalışıyoruz. Keşan’a katma değer sağlamaya çalışıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olan tüm Keşan Halkına teşekkür ediyorum.” 

TEPKİLER OLUMLU

İstihdamın daha da artırılması gerektiğini ifade eden Arıkan, “Keşan’da ilk olan bir uygulama, Keşan’ın ilkleri, yenileri kabul etmesi zor oluyor bu da doğal ama genel olarak tepkiler olumlu. Olumlu tepkiler ve iyi şeyin arkasında da bizim oda olarak yanında olmamız icap eder. İlerleyen süreçte bu uygulamanın esnafımıza fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu kampanya için teşekkür ediyoruz. Sokaklar büyüyor, 42 iyi bir rakam sizden ricamız istihdama daha çok destek vermeniz.” dedi. 

ALIŞACAĞIZ

Konuyla ilgili son olarak konuşan Saygı, şöyle dedi: “Sizlerin dediği gibi bizler de teşekkür ediyoruz. Bu rahatlığı cadde olarak hissetmedik şimdi ama ileriye doğru hissedeceğiz. Alışılmış değil ama alışacağız. Hayırlı olsun.”