Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını dün saat 12.00’da gerçekleştirdi. Geçen hafta 3 Yönetim Kurulu üyesinin istifası ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine Yusuf Cemil Çakıcı, Cüneyt Yüksekdağ ve Mustafa Yener getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun başkanlığında toplanan 9 kişilik Yönetim Kurulu, yeniden görev bölümü yaptı. Yapılan görev bölümü sonucunda, oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Akif Topçu ve Mustafa İşçimen, Sayman Üyeliğe de Merthan Dağtaş getirildi.

Toplantıda konuşan Mustafa Helvacıoğlu; Yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi. Aramızdan ayrılan Yönetim Kurulu üyeleri için de bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mustafa Helvacıoğlu, odamızın bugüne kadar birlik, beraberlik ve huzur içinde çalıştığını ve bundan sonrada aynı şekilde çalışacağını söyleyerek, Keşan TSO’nun güçlü bir kurum olduğunu belirtti. 

Sözlerine devam eden Mustafa Helvacıoğlu; “İpsala, Enez, Keşan ve Saros Körfezi’nde de aynı hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İpsala’dan ayrılan iki Yönetim Kurulu arkadaşımızın yerini doldurmak kolay olmasa da bu açığı şahsım olarak ben İpsala’dan sorumlu olarak kapatmaya çalışacağım. İpsala’ya daha sık gidip üyelerimiz ile bir araya geleceğim. Başta İpsala Pirinci olmak üzere İpsala sınırları içindeki bütün değerlere sahip çıkacağız. İpsala Kaymakamlığı başta olmak üzere İpsala Belediyesi ve Oda/Borsalar ile diyaloğumuzu güçlü tutacağız. Kısacası bölgemiz için hizmet önceliğimiz olacak.” dedi