Keşan TSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası) yönetimi, yeni yapılan Keşan Belediyesi hizmet binasının açılışından dolayı Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dün saat 11.00’de gerçekleşen ziyarette Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir MutafMustafa Yener, Meclis Üyesi Murat Arıkan, Cengiz Tanman ve Genel Sekreter Erdem Başak hazır bulundu. Ziyarette ayrıca Keşan TSO yönetimi, Başkan Özcan’a Atatürk portresi hediye etti.

HAYIRLI OLSUN

Ziyaretinde ilk olarak konuşan Alioğlu, hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra şunları söyledi:Yeni belediye binamıza taşındınız, hayırlı olsun. Hep beraber uzun yıllar Keşan’a böyle bir yapıyı kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.” dedi.

BU KEŞAN’A BIRAKILAN ESERDİR

Keşan TSO Ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Özcan, “Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. İyi dileklerinize de ayıca teşekkür ediyorum. Bu yapıyı bölgemize yaptırdık. Bizden sonrakilere güzel bir mekan bırakmak istedik. Belediyemizin olan bu arsayı da değerlendirelim dedik. Allaha şükür bugünleri gördük. Pazarımız da içinde kurulmaya başlandı. Bundan sonra da giderek canlılık artacak. Biz ilelebet buralarda kalacak değiliz. Bu Keşan’a bırakılan eserdir.” dedi.

İŞ CAMİASI OLARAK ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Son olarak ziyarette konuşma yapan Helvacıoğlu da Başkan Özcan’a bölgeye kazandırdığı bu kompleks için teşekkür ederken, “Keşan TSO olarak ve iş camiası olarak hem belediyemiz hem belediyemizin otoparkı ve çok amaçlı kompleksinin bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. Keşan’ın bu çekim merkeziyle bir kez daha ispatladık. Bölgenin en büyük merkezi olduğunu bir kez daha ispatladık. Allah sizlere kısmet etti. Hem belediyeye uzun yılar boyunca hizmet etmeyi nasip etti. Biz de iş camiası olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle otopark konusu iş camiamızı ve işletmeleri rahatlatan bir proje oldu. Pazaryerinin biraz daha nitelikli olmaya gayret gösterdiniz. Önümüzdeki dönemde oturduğunda daha da iyi anlayacağız. Çarşıya bir hareke geldi. Komşu olduk. Memnuniyetimizi ilk önce belirtenlerdensiniz.” dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ